رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان اسدآباد گفت: از سه سال گذشته تاکنون پروانه مجوز شکار و نیز پروانه مجوز صید سهره طلایی ممنوع بوده و داده نمیشود و هر گونه صید این پرنده تخلف است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان، مجید اسکندری افزود: عوامل یگان حفاظت محیط زیست حین گشتزنی، در باغهای اطراف شهر پالیز با صیادان متخلف که در حال صید سهره طلایی بودند، مواجه میشوند که این صیادان موتورسوار با دیدن خودروی محیطبانان از محل متواری شدند.
او با بیان اینکه مأموران در بازرسی از وسایل به جا مانده از این صیادان، یک قطعه سهره طلایی به همراه تور زندهگیری، قفس و تلهگیر کشف و ضبط کردند، تصریح کرد: این سهره طلایی در حال حاضر در اداره حفاظت محیط زیست شهرستان در حال تیمار و مراقبت است تا با مساعد شدن شرایط دوباره به دامان طبیعت بازگردانده شود.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان اسدآباد با بیان اینکه در یک ماه گذشته در شهرستان اسدآباد سه شکارچی متخلف دستگیر شده است، گفت: این شکارچیان غیرمجاز با تلاش مأموران یگان حفاظت محیط زیست در حین گشت زنی و کنترلهای منظم از حوزه استحفاظی و نیز با همکاری فرمانده انتظامی شهرستان و پاسگاه یوسفآباد و جنتآباد شناسایی و دستگیر شده و به منظور رسیدگی به پرونده آنها تحویل محاکم قضایی شدند.
بیشتر بدانیم:
در کشورهای مختلف از این پرنده به عنوان پرنده آوازخوان استفاده میشود.
سهرههای مناطق مختلف شکل، اندازه و مخصوصاً اوازهای مختلفی دارند که این مورد باعث تفاوت قیمت پرنده مناطق مختلف میشود.
سهرههای ایران به دو دسته طلایی (کرمانی) و سرسیاه هستند که آوازهای آنها باهم متفاوت است.
آوای سهره کرمانی کمی سریعتر از نوع دیگر است.