هکرهای گروه موسوم به «سایبر طوفان» با نفوذ به پایگاههای اینترنتی ۴۹ شرکت در فلسطین اشغالی اطلاعات آنها را به دست آوردند.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ هکرهای گروه موسوم به «سایبر طوفان» با نفوذ به پایگاههای اینترنتی ۴۹ شرکت در فلسطین اشغالی اطلاعات آنها را به دست آوردند.
به گزارش پایگاه اینترنتی خبری سمانیوز فلسطین، گروه سایبری «سایبر طوفان» مسئولان حمله سایبری به این شرکتهای بزرگ را از نوامبر ۲۰۲۳ بر عهده گرفته است.
به نوشته پایگاه سایبرنیوز، طی هفتههای گذشته ۴۹ شرکت اسرائیلی هدف حمله سایبری و افشای اطلاعات قرار گرفته اند که از جمله آنها «تویوتا اسرائیل، ایکیا اسرائیل و سازمان بیمه و شرکت امنیت سایبری و اطلاعات جغرافیایی مکس سکیوریتی و…» است.
شرکت فالکون ویدسیو ضمن اعلام خبر حمله سایبری به این شرکتها افزود همه این شرکتها به صورت جداگانه هدف حمله قرار نگرفته اند بلکه این گروه سایبری به شرکت مادر Signature-IT حمله کرده است.
شرکت امنیت سایبری SOCRadar اعلام کرد گروه سایبر طوفان تحت حمایت یک دولت قرار دارد، زیرا قدرت گرفتن سریع این گروه و حملات سایبری پیچیدهای که اجرا میکند نشان میدهد از حمایت و منابع مالی زیادی برخوردار است که معمولا گروههای سایبری مستقل فاقد آن هستند.
کارشناسان امنیت سایبری احتمال میدهند با توجه به شیوه کار این گروه و اهداف آن و ابعاد ژئوپلتیک که این حملات بر اساس آن انجام شده است، رابطهای بین این گروه و ایران وجود داشته باشد.
گروه سایبر طوفان روزانه اطلاعات زیادی را که از پایگاههای اینترنتی به دست آمده است از جمله اسناد حاوی اطلاعات میلیونها کاربر شامل پستهای الکترونیکی، شماره تلفن و اسامی و فعالیتهای تجاری آنها را منتشر کرده است.
از زمان آغاز عملیات طوفان الاقصی حملات سایبری علیه موسسهها در اسرائیل به میزان ۱۸ درصد افزایش یافته است.
علاوه بر این به نظر میرسد گروههای سایبری مثل سایبر طوفان نهادهای آمریکایی را با استفاده از فناوری اسرائیلی هدف قرار میدهند، زیرا فعالان حوزه سایبری به دنبال دستیابی به راهبردی دوگانه هستند که مبتنی بر هدف قرار دادن آمریکا و اسرائیل در عملیاتی واحد و هماهنگ است.
فضای دیجیتال اخیرا شاهد حملات متقابل ایران و اسرائیل بوده است بر همین اساس گروه بریداتوری اسبارو وابسته به اسرائیل حمله به زیرساختهای پمپ بنزینهای ایران را که باعث از کار افتادن هفتاد درصد پمپ بنزینها در این کشور شد، بر عهده گرفت.
از سوی دیگر رژیم اشغالگر نیز در جریان حملات مداوم خود به نوار غزه که بیش از هشتاد روز است ادامه دارد هدف حملات سایبری قرار میگیرد که حمله به پایگاه روزنامه جروزالم پست از آن جمله است.
گروه «شبحهای فلسطین» نیز از حمله به وزارت خارجه اسرائیل و فرودگاه بن گورین و دیگر اهداف خبر داد. در همین حال بیش از یکصد پایگاه اینترنتی دیگر در اسرائیل نیز از کار افتادند یا مختل شدند.
علاوه بر این بسیاری از کارکنان شرکتهای بزرگ فناوری به همکاری این شرکتها با رژیم اشغالگر اعتراض میکنند. بر همین اساس کارکنان شرکت گوگل اواسط این ماه با برگزاری تجمعی در جریان برگزاری کنفرانسی در لندن، به همکاری این شرکت در تامین فناوری برای اسرائیل اعتراض کردند.