بیش از ۲۷۰۰ تُن گوشت مرغ در کاشان تولید شده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛ رییس شبکه دامپزشکی کاشان گفت: برای تولید این مقدار گوشت مرغ چهار میلیون قطعه در ۵۰ واحد مرغداری شهرستان کاشان جوجه ریزی شده است.
عباس شاه میرزایی گفت: ۹۰ درصد گوشت مرغ تولیدی کاشان در استان اصفهان مصرف و بقیه آن به دیگر استانهای کشور حمل شده است.
وی افزود: شهرستان کاشان سالانه با تولید بیش از سه هزارو ۵۰۰ تُن گوشت مرغ، تامین کننده چهار درصد نیاز استان اصفهان است.