رئیس اداره مدیریت بحران راه و شهرسازی استان زنجان گفت: هم اکنون ۴۰ دستگاه شتاب نگاری در استان وجود دارد که این تعداد بر اساس سیاستهای مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی به جهت ایجاد پراکندگی مناسب در سطح مراکز عمده جمعیتی و حساس افزایش مییابد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری صدا و سیمای زنجان ؛کرمی افزود: شبکه شتاب نگاری بیشتر جهت اعلان وضعیت اضطراری زیرساختهای حیاتی و قطع آنها به مراکز مدیریت و مانیتورینگ جهت جلوگیری از هرگونه پیامدهای ناشی از تخریب در آنها فعالیت میکند.
وی اضافه کرد:نصب دستگاه شتاب نگار از سال ۷۲ پس از زلزله رودبار و منجیل و از سال ۹۹ نیز نصب دستگاههای نسل جدید برخط در استان زنجان آغاز شده است.
به گفته رئیس اداره مدیریت بحران راه و شهرسازی استان، هم اکنون از ۱۲ دستگاه شتاب نگار زلزله در شهرستان زنجان، پنج دستگاه در طارم، ۹ دستگاه در خدابنده، چهار دستگاه در ابهر، سه دستگاه در ایجرود، سه دستگاه در ماهنشان و در سلطانیه و خرمدره هر کدام ۲ دستگاه شتاب نگار نصب شده است.
وی با بیان اینکه یکی از مولفههای مهم و قابل توجه در نصب ایستگاههای شتاب نگار بحث لرزه خیزی منطقه و سابقه زلزلههاست، گفت: موضوع نصب دستگاههای شتاب نگار از طرف مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی که زیر مجموعه وزارت راه و شهرسازی است پیگیری میشود.
رییس اداره مدیریت بحران راه و شهرسازی استان زنجان خاطر نشان کرد: شمار دستگاههای شتاب نگار این استان در سال گذشته ۳۶ دستگاه بود که امسال این میزان به ۴۰ دستگاه افزایش یافته است.