۸۰ میلیارد ریال از ابتدای امسال تا کنون برای تجهیز پایگاههای مدیریت بحران این کلانشهر تخصیص یافته است و پیگیریهای لازم برای ایجاد پناهگاههای ایمن در سطح شهر ادامه دارد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، رئیس شورای اسلامی شهر مشهد در نود و نهمین نشست علنی شورای اسلامی شهر مشهد گفت: پنجم دی ماه ۱۳۸۲ یکی از تلخترین اتفاقات کشور ما در بم رخ داد و سومین زمین لرزه پرتلفات ایران رقم خورد که تلنگری برای همه شهرها به ویژه کلانشهرهای کشور بود و باید از آن خاطره تلخ به عنوان فرصتی برای مقابله با بلایای طبیعی استفاده کرد.
حسن موحدیان افزود: برخورد جدی با ساخت و سازهای غیر مجاز از مطالبات مردمی است که بیانگر این است که مردم به اهمیت ایمنی در ساختمانها پی بردهاند.
وی ادامه داد: یکی از الزامات کاری برای مدیریت شهری، آموزش شهروندان برای وقوع حوادث غیرمترقبه است به طوری که هر شهروند باید یک امدادگر باشد.
موحدیان افزود: در این راستا تاکنون آموزش ۱۵ هزار نفر از شهروندان مشهدی در قالب نیروی داوطلب واکنش اضطراری آموزش دیده اند.
وی ادامه داد: یکی از اقدامات مهم حوزه مدیریت بحران شهرداری، تهیه مدل جامع ارزیابی ریسک شهر مشهد برای زلزله، فرونشست و سیلاب است.
همچنین در این نشست شورای اسلامی شهر مشهد، مجید دبیریان عضو این شورا در خصوص عدم واگذاری ۱۳۰ دستگاه خودرو "ون" خریداری شده توسط شهرداری به حمل و نقل عمومی مشهد تذکر داد.