استان اصفهان رتبه سوم کشور در زمینه تولید قارچ خوراکی را دارد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکزاصفهان؛ مدیر امور باغبانی جهادکشاورزی استان اصفهان گفت: اصفهان با بیش از ۷۰ واحد صنعتی و تولید سالانه بیش از ۱۵ هزار تن قارچ، از استانهای برتر کشور در تولید این محصول است.
احمدرضا رئیس زاده، با بیان اینکه استان اصفهان رتبه سوم کشور در زمینه تولید قارچ خوراکی را بر عهده دارد، افزود: قارچ خوراکی با توجه به اینکه در فضای بسته تولید میشود، باعث افزایش تولید در واحد سطح، اشتغالزایی بالا، تولید در تمام فصول سال و گردش سرمایه با توجیه اقتصادی قابل قبول است.
وی ادامه داد: تولید قارچ خوراکی به سرمایهگذاری بالا، تخصص و مدیریت منسجم برای تولید مستمر و اقتصادی نیاز دارد که سازمان جهاد کشاورزی نیز در طول سالهای اخیر برای کمک به تولیدکنندگان با حمایتهای فنی و اعتباری به افزایش عملکرد و تولید باکیفیتتر قارچ خوراکی در سطح استان کمک کرده است.
حدود ۷۵ واحد پرورش قارچ صنعتی در اصفهان فعال هستند که قارچهای دکمهای تولید میکنند و بیشترین مصرف استان از این نوع از قارچ است.