برنامه ریزی دانشگاه علوم پزشکی مشهد برای میزبانی شایسته از زائران نوروزی آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، جانشین رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد در خدمات سفر خراسان رضوی گفت: همزمانی ایام نوروز با ماه مبارک رمضان، زمینه حضور زائران را برای شبهای قدر در شهر مشهد فراهم میکند، از همین رو باید برنامه ریزیها به نحوی انجام شود که سلامت زائران در سفر نوروزی به خوبی تامین شود.
دکتر محمد یوسف رحمتی در نشست خدمات سفر دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: آماده باش مراکز بهداشتی و درمانی، نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، بازدیدهای مشترک با اتاق اصناف، تقویت شبکه اورژانس و فعالیت نانواییها و داروخانهها به صورت شبانه روزی از اقداماتی است که برای استقبال از مهمانان در ایام نوروز انجام میشود.
وی گفت: بیشترین آمار تصادفات نیز در چند کیلومتری و مجاورت شهرها انجام میشود بنابراین پایگاههای جادهای باید در حالت آماده باش باشند.
جانشین رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد در خدمات سفر استان خراسان رضوی با اشاره به اینکه ۴۵۰ بازرس بهداشت محیط در قالب ۱۳۶ تیم از ساعت ۸ صبح تا ۸ شب آماده خدمت رسانی به مسافران هستند، گفت: ۱۳۲ مرکز بهداشت، ۳۶ بیمارستان، ۶۹ درمانکاه شبانه روزی، ۶۹ داروخانه، ۶۵ مرکز دیالیز شبانه روزی و ۸۵۵ تخت دیالیز و ۲۴ تخت ایزوله دیالیز و ۸۷ آزمایشگاه فعال، ۵۲ دندان پزشکی و ۱۷۶ داروخانه بیمارستانی، ۸۷ آزمایشگاه و ۸۴ مرکز تصویر برداری در خراسان رضوی فعال و آماده خدمت رسانی به بیماران شده اند.
دکتر محمد یوسف رحمتی افزود: ۴ پایگاه هوایی، ۷ اتوبوس آمبولانس، ۲۸۷ آمبولانس فعال و ۱۲۲ پایگاه جادهای و ۱۳۶ پایگاه شهری برای خدمت رسانی به مسافران آماده است.
وی گفت: مراکز درمان سالک و هاری، ۱۹ داروخانه شبانه روزی در اطراف حرم رضوی و پایگاه انتقال خون در صحن پیامبر اعظم (ص) در ایام نوروز فعال است..
مدیر نظارت و اعتبار بخشی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه همه خدمات درمانی به صورت شبانه روزی در ۶۹ بیمارستان سطح استان و ۳۶ بیمارستان در مشهد با بهره گیری از توان بخش خصوصی در ایام نوروز ارایه میشود، گفت: لیست پزشکان آنکال در بیمارستانهای سطح شهر مشهد آماده است.
دکتر وثوق تاکید کرد: انجام تمهیدات لازم برای حفظ توان عملیاتی و فعال بودن اورژانسها و اتاقهای عمل بیمارستان نیز در دستور کار قرار گرفته است.
مدیر حوادث و فوریتهای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد هم گفت: استقرار امبولانس در ساعت خاص در میادین سطح شهر نیز از اقدامات ایام نوروز است.
دکتر علی یزدانی افزود: آماده باش مرکز فوریتهای دانشگاه علوم پزشکی مشهد و ستاد بحران با حضور نیروهای فنی و ستادی، استقرار آمبولانس در پایگاههای جاده ای، برنامه ریزی برای استقرار خودروهای اورژانس ۱۱۵، هماهنگی کل با پلیس راه، هلال احمر و راهداری نیز انجام شده است.
مدیر سلامت کار ومحیط دانشگاه علوم پزشکی مشهد هم بیان کرد: خدمات کارشناسان این حوزه از ۱۵ اسفندتا ۲۰ فروردین ادامه دارد و بر کیفیت اب آشامیدنی و سلامت مواد غذایی نظارت دارند.
دکتر فرشید وفا تاکید کرد: فعال شدن سامان ۱۹۰ و آموزش نکات بهداشتی به مسافران از دیگر خدمات این حوزه است.