نائب رییس مجلس شورای اسلامی گفت: آماده بررسی و تصویب قوانین مورد نیاز برای توسعه و رفع مشکلات صنعت بیمه کشور هستیم.
به گزارش واحد مرکزی خبر،آقای باهنر در آیین گشایش بیستمین همایش ملی و ششمین همایش بین المللی بیمه و توسعه در برج میلاد تهران افزود: حمایت از صنعت بیمه می تواند گره گشای بسیاری از مشکلات اقتصاد زمین گیر شده کشور باشد.
وی با تصریح بر اینکه هم اکنون صنعت بیمه آن جایگاهی را که باید در قوانین و مقررات داشته باشد، ندارد ، گفت: دولت در بسیاری از موارد ، عوارض و مالیات هایی را از بیمه ها می گیرد یا کمک هایی را به بیمه ها انجام نمی دهد ، که باید با همراهی مجلس ساماندهی شود.
وی با اشاره به ضرورت اجرای سیاست های اصل 44 و اجرای قانون بهبود فضای کسب و کار برای حمایت از صنعت بیمه افزود : با وجود فعالیت تعداد زیادی از بیمه های خصوصی ، 70 درصد بازار بیمه در اختیار دولت است که این امر باید به سمت غیردولتی شدن تغییر یابد.
وی همچنین گفت: یکی از مواردی که در قانون بهبود فضای کسب و کار تصویب کرده ایم این است که دستگاههای دولتی مجاز نیستند امتیازاتی را به شرکتهایی بدهند که دیگر شرکتهای بیمه ای از آن محروم هستند و این قانون نیز با تدبیر و شجاعت دولت یازدهم باید اجرا شود.
نائب رییس مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه این موقعیت زمانی برای صنعت بیمه از بعضی جهات ویژه است ،اظهار داشت: در هشت سال اخیر کشور ما در حوزه اجرایی حرکت های نامتعادلی داشته ، در تولید علم و فناوریهای نو قدمهای ارزشمندی را برداشته شده است اما در برخی مسائل اقتصادی و توسعه ای اعداد و ارقام مناسبی نداریم.
وی گفت : دولت جدید با مشکلاتی روبروست و برگرداندن اقتصاد به ریل اصلی به خرد جمعی ، همت و تدبیر نیاز دارد.
آقای باهنر با اشاره به تحریم های یکجانبه آمریکا و کشورهای غربی علیه ایران این تحریم ها را ظالمانه دانست و گفت: نظام بین الملل با برخوردهای دوگانه و چند گانه اش که حتی با الفبای حقوق بشر سازگار نیست ، درحق مردم ایران ظلم کرد که تحریم بیمه به عنوان یکی از مصادیق خلاف حقوق بشر و تحریم اقلام دارویی از مهمترین رفتارهای خلاف حقوق بشری است.
رییس کل بیمه مرکزی: نظام ارزیابان خسارت مستقل باید شکل بگیرد
رئیس کل بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران تأکید کرد : برای اینکه رضایت مردم و ارزیابی خدمات شرکت های بیمه ای به سطح مطلوبی برسد ، باید نظام ارزیابان خسارت مستقل بیمه ای (مستقل از شرکت های بیمه ای) شکل بگیرد.
آغاز همایش بیمه و توسعه با حضور نایب رئیس مجلس
بیستمین همایش ملی وششمین سمینار بین المللی بیمه وتوسعه باموضوع نظارت مطلوب بر صنعت بیمه وفعالیت های بیمه گری آغازشد.
تجارب و الگوهای موفق در نظارت بر صنعت بیمه، مدل های نظارت مالی در صنعت بیمه ، مدل های نظارت فنی در صنعت بیمه، مدل های احراز صلاحیت سهام داران و مدیران شرکت های بیمه، مطالعه تطبیقی الگوهای نظارت در ایران و جهان ، بررسی نظام نظارت در کشورهای گوناگون با تاکید بر کشورهای پیشرو و نقد الگو و آیین نامه نظارت مالی در ایران از محورهای این همایش است.
نقد الگو و آیین نامه های نظارت فنی در ایران، بررسی و ارائه نظام نظارت مطلوب در ایران، بررسی نقاط قوت و ضعف و تجارب نظام نظارت تعرفه ای در ایران، جایگاه حقوقی و قانونی نهاد ناظر برصنعت بیمه در ایران و کشورهای گوناگون، اصول و استانداردهای بین المللی نوین در صنعت بیمه نیز در این همایش مورد توجه خواهد بود.
پولشویی در صنعت بیمه و راهکارهای مقابله با آن، جایگاه قانونی و فنی بیمه های اتکایی اجباری در ایران و جهان، نقش نظارت داخلی درون شرکتی در نظارت مطلوب بر صنعت بیمه ،بررسی ابعاد گوناگون و محدوده نظارت و کنترل مقام ناظر در صنعت بیمه،نظام نظارت مناسب بر شبکه فروش بیمه، از دیگر محورهای پیشنهادی همایش ملی و بین المللی بیمه و توسعه است .