فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء(صلی الله علیه و آله) سپاه خبر داد: امسال این مجموعه ۶۱ کلان طرح را در دورترین مناطق کشورمان در دست اجرا دارد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی سردار عبدالرضا عابد امروز در مراسم افتتاح نمایشگاه دستاوردهای قرارگاه خاتم که در دانشگاه تبریز برپا شده است، اظهار کرد: بیشتر این طرحها در جریان سفرهای استانی رئیس جمهور مصوب شده است که حوزههای مربوط به مدیریت شهری مثل قطار شهری، آبرسانی، پالایشگاهی و گازرسانی را شامل میشود.
وی با تاکید بر اینکه قرارگاه خاتم برای اجرای طرحهای عمرانی و مهندسی در کنار دولت مردمی است، خاطرنشان کرد: در این رابطه همه امکانات فنی و مهندسی قرارگاه در خدمت دولت سیزدهم است و برای اجرای طرحهای دستگاههای اجرایی از هیچ تلاشی فروگذار نمیکنیم.
سردار عابد یکی از مهمترین و بزرگترین طرحهای جاری قرارگاه خاتم را ساخت و تجهیز پالایشگاه مهر در هرمزگان اعلام کرد و ادامه داد: این پالایشگاه که در غرب بندرعباس و در زمینی به مساحت ۶۵ هکتار در دست ساخت است، ظرفیت پالایش ۱۲۰ هزار بشکه در روز را دارد که عملیات اجرایی آن در ۲ فاز تعریف شد و اکنون اجرا میشود.
به گفته وی پیشرفت فیزیکی پالایشگاه مهر بندرعباس حدود ۶۰ درصد است که تلاش میشود در موعد مقرر و پیش از زمان بندی تعریف شده به بهره برداری برسد.
سردار عابد یادآور شد: امروز شاهد اجرای انواع طرحها در بخشهای کشاورزی، سدسازی، راه سازی و مسکن و به خصوص معادن با تلاش این مجموعه در استانهای مختلف هستیم.
وی ساخت پالایشگاه ستاره خلیج فارس را یکی از مهمترین و از افتخارات فنی، مهندسی و عمرانی قرارگاه خاتم النبیاء(صلی الله علیه و آله) سپاه پاسداران انقلاب اسلامی دانست و ادامه داد: این پالایشگاه که به عنوان دومین پالایشگاه تولید بنزین در جهان است، به همت مهندسان و کارشناسان ایرانی و بومی ساخته شد.
فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء سپاه گفت: هم اکنون نیز ۱۰ کلان طرح آبرسانی، سدسازی، قطار شهری و مخازن به همت قرارگاه خاتم در کشور در دست اجراست که تلاش بر این است همه این طرحها در اسرع وقت به اتمام برسد و برای بهره مندی اقتصادی کشور آماده افتتاح شود.
سردار عابد برای افتتاح نمایشگاه دستاوردها و توانمندیهای این مجموعه در دانشگاه تبریز به این شهر سفر کرده است.
این نمایشگاه از امروز شنبه تا ۶ دی ماه در سالن جویبار مرکز علم و فناوری دانشگاه تبریز دایر است و علاقه مندان میتوانند از ساعت ۹ تا ۱۷ از آخرین فناوریهای فنی و مهندسی این مجموعه در عرصههای مختلف بازدید کنند.
تعداد ۱۱ غرفه در زمینههای راه و شهرسازی، فناوری اطلاعات و ارتباطات، صنعت و معدن، نیرو و کشاورزی، دریایی، نفت، گاز و پتروشیمی، طرحهای استانی آذربایجان شرقی و ارتباط با نخبگان آخرین دستاوردهای خود را در این نمایشگاه به نمایش گذاشته اند.