چهارمین همایش ملی روانشناسی و آسیبهای اجتماعی روز گذشته با حضور اساتیدی از دانشگاههای بزرگ کشور وبا حضور معاون وزیرکار ورفاه اجتماعی و رئیس سازمان بهزیستی کشور در چابهار برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز سیستان و بلوچستان ، عباسعلی اویسی رئیس سازمان بهزیستی سیستان وبلوچستان گفت: این همایش با محوریت خانواده در شش کارگروه تخصصی وعلمی شامل؛ روانشناسی ازدواج موفق، روانشناسی مدیریت رفتار خودکشی، روانشناسی حاشیه نشینی، روانشناسی کودکان و نیازهای ویژه، روانشناسی فضای مجازی وبیماریهای خاص، و روانشناسی ورزش برگزار شد.
وی افزود: بیش از ۳۳۰ مقاله تخصصی و علمی با همکاری دانشگاه فرهنگیان در حوزههای مختلف آسیبهای اجتماعی به این همایش ارائه شده است که از این ۳۳۰ مقاله ۲۵۰ مقاله حائز رتبه و امتیاز آموزشی شده اند.
اویسیگفت: آسیب اجتماعی یک پدیده پر چالش است که ریشهها مختلفی دارد که برای ورود به موقع و شناسایی آنها نیازمند کنکاش و بررسیهای علمی و جدی است.
رئیس سازمان بهزیستی سیستانوبلوچستان تصریح کرد:حاشیه نشینه یکی از پدیده های است که به تعدد وشدت آسیبهای اجتماعی دامن میزند که چابهار بخاطر حاشیه نشینی بسیاری از مردم، بیشتر در معرض اینآسیبها قرار دارد.
همچنین احمد به پژوه استاد روانشناسی دانشگاه تهران که مهمان این همایش بود، گفت:در بسیاری از همایشها مسائلی که بیشتر مطرح میشود در حد شعار و حرف زدن است، در عمل اقدامی قابل لمس انجام نمیشود، زیرا من معتقدم اگر حرفایمان به عمل تبدیل میشد و فرصتهای برابر برای همه ایجاد میشد، عدالت آموزشی واجتماعی برای همه مناطق بکسان می بودو امروز شاهد این همه آسیب اجتماعی در استانی مثل سیستان و بلوچستان نبودیم.
به پژوه عنوان کرد: برای جلوگیری از بروز آسیبهای اجتماعی، آموزش خانواده و آشنایی آنها با مسائل اجتماعی و مهارت آموزی بهترین گزینه است که میتوان با آموزش و مهارت آموزی یک جامعه را از آسیب نجات داد.