رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی گفت: امسال ۷۲ هزار تن گوشت مرغ در مرغداریهای استان تولید و روانه بازار مصرف شده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مهاباد، خسرو شهبازی افزود: ️میزان جوجهریزی انجام شده در واحدهای گوشتی آذربایجان غربی امسال ۴۱میلیون و ۱۹۸ هزار قطعه است که در مقایسه با پارسال ۱۵ درصد افزایش دارد.
او با اشاره به اینکه هماکنون مشکلی در زمینه جوجهریزی و تولید مرغ گوشتی وجود ندارد، گفت: ️میزان جوجهریزی در آذرماه چهار میلیون و ۷۷۰ هزار قطعه بود که از اینمیزان هشتهزار و ۶۰۰ تن گوشت مرغ گرم تولید و روانه بازار مصرف میشود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی همچنین گفت: روزانه به طور میانگین ۲۳۰ تا ۲۵۰ تن گوشت مرغ گرم در سطح استان توزیع میشود.
شهبازی اضافه کرد: ️نیاز روزانه گوشت مرغ استان آذربایجان غربی حداکثر ۲۴۰ تن است و در صورت وجود مازاد تولید در صورت صدور مجوز به سایر استانها ارسال میشود.
او با بیان اینکه جوجههای نیمه دوم آبان و آذر ماه سال جاری به زودی وارد بازار مصرف میشود، گفت: پیشبینی شده میزان کشتار مرغ در کشتارگاه های استان به بیش از ۲۸۰ تن در روز برسد.
وی با بیان اینکه نیاز استان و استانهای همجوار چهار میلیون قطعه جوجه در ماه است، گفت: در ماه بیش از یکمیلیون قطعه میزان تولید افزایش یافته و سعی میشود تا در تامین نیاز بازار کمبودی وجود نداشته باشد.
آذربایجان غربی دارای ۷۵۰ مرغداری گوشتی است در ردیف ۱۰ استان برتر در این زمینه قرار دارد.