معاون جهاد کشاورزی مازندران: ۷۰ هزار تن گوشت قرمز پارسال در استان تولید و روانه بازار شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران. معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی مازندران گفت: ۷۰ هزار تن گوشت قرمز، پارسال در استان تولید و به بازار مصرف عرضه شد.
محمد مهدی عباس زاده، بر لزوم حمایت از دامداریهای مولد برای افزایش دامپرواری و افزایش تولید گوشت قرمز در استان، تاکید کرد.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران با بیان اینکه ۷۰ درصد دامداریهای استان سنتی است، افزود: ۱۹۲ واحد پرواربندی گوساله و ۱۳۰ واحد پرواربندی بره دارای پروانه در استان وجود دارد که ۳۲ واحد پرواربندی گوساله و ۴۲ واحد پرواربندی بره راکد و غیرفعال هستند.
وی با اشاره به اینکه سال گذشته ۷۰ هزار تن گوشت قرمز در استان تولید و به بازار مصرف عرضه شد، تصریح کرد: پویاسازی ظرفیتهای بالقوه، فعال سازی واحدهای راکد و بازگشت واحدهای نیمه فعال به چرخه تولید در افزایش تولید گوشت قرمز استان نقش موثری دارد.
عباس زاده با بیان به اینکه نخستین نیاز برای فعال سازی واحدهای صنعتی غیرفعال استان، پرداخت تسهیلات برای خرید دام و تسهیلات سرمایه در گردش است، افزود: باید تسهیلات با بهره کم و مدت باز پرداخت بیشتر به دامداریهای مولد برای افزایش واحدهای پرواربندی بره و گوساله و افزایش تولید گوشت قرمز در استان پرداخت شود.
این مسوول تصریح کرد: افزایش میانگین زایش دام و کاهش قیمت تمام شده تولید از مهمترین عوامل توسعه دامپروری در استان بوده که نیازمند حمایت بیشتر از این بخش است.
وی انجام عملیات بهبود تولید مثل و همزمانی فحلی پنج هزار راس دام سبک، توزیع ۱۶ هزار تن کنسانتره به دامداران و پرواربندان، حفظ نژاد گاو بومی استان، توسعه گاوهای دو منظوره در واحدهای صنعتی، توسعه کشت اقلام علوفهای و برگزاری دورههای آموزشی و ترویجی را از اقدامات امسال این معاونت برای توسعه صنعت دامپروری استان برشمرد.