مشاور وزیر در امور سلامت و نماینده وزیر کشور در شورای عالی سلامت و امنیت غذایی، گفت: تولید نان کامل، نباید به عنوان خوراک اصلی، با افزایش قیمت، در اختیار مردم قرار گیرد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ علیاکبر دُر، در شورای سیاستگذاری نهضت ملی احیای نان کامل افزود: کسانی از این نوع نان استفاده میکنند که توان خرید نان به سبکهای دیگر ( سبوسدار) را ندارند، بنابر این باید دامنه نظارت بر توزیع و قیمت این نان، گسترده باشد.
نماینده وزیر کشور در شورای عالی سلامت و امنیت غذایی اظهار کرد: در ترویج نان کامل نباید هزینه از جیب مردم و سفره مردم هزینه شود. مشاور وزیر کشور در امور سلامت گفت: استان مرکزی یکی از استانهای پیشرو در حوزه نان کامل است که اکنون به عنوان الگو در تمام کشور مطرح شده است.
دُر افزود: در ترویج مصرف نان کامل، ۲ وجه شامل دولت و مردم مورد توجه است که در بخش مردمی، نباید افزایش قیمت صورت گیرد و در بخش دولتی هم باید دسترسی و فرهنگ سازی سلامت مورد توجه قرار گیرد.
وی ادامه داد: در ترویج فرهنگ نان کامل باید سایر مشاغل مانند شیرینی پزیها و فتیرپزیها نیز مورد حمایت قرار گیرند.
مشاور وزیر در امور سلامت افزود: ۱۳۰ میلیون تن مواد غذایی برای ۸۰ میلیون نفر در کشور تولید میشود اما در بسیاری از موارد سوءتغذیه در بین مردم گزارش میشود زیرا، کشاورزی مبتنی بر تغذیه نیست.