هفت ایستگاه تحقیقاتی کشاورزی در آذربایجانغربی فعالیت دارند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز مهاباد؛ سرپرست مرکز تحقیقات و آموزش جهاد کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجانغربی با اشاره به فعالیت هفت ایستگاه تحقیقاتی کشاورزی در آذربایجانغربی گفت: بیش از ۱۵۵ طرح تحقیقاتی و پژوهشی کشاورزی در سال زراعی جاری توسط محققان استان درحال اجراست.
اسماعیل علیزاده افزود: ارائه اطلاعات و طرحهای نوین برای ارتقای بهره وری کشاورزی استان و کشور از اهداف فعالیت این مرکز است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجانغربی هم گفت: تحقیق، آموزش و ترویج سه نیاز اصلی بخش کشاورزی است که باید گامهای بلندتری در این زمینه برداشته شود و نیاز است محققان کشاورزی به دانش روز دنیا مسلط باشند.
خسرو شهبازی افزود: نقش آموزش و ترویج کشاورزی در توسعه کشاورزی دانشبنیان حائز اهمیت است و در این بین مروجان کشاورزی که نقطه اصلی اتصال گنجیه دانش تحقیقات بخش کشاورزی با بهرهبرداران هستند، وظیفه مهمی بر دوش دارند.
شهبازی اظهارکرد: روش انتقال دانش و تبدیل یافتهها به زبان کشاورز، انگیزه و عشق به خدمترسانی ترویجی، روحیه پیگیرانه و همچنین خستگیناپذیری از مؤلفههای اصلی کار ترویجی است.
وی افزود: با توجه به ظرفیتهای بخش کشاورزی، تأمین امنیت غذایی کشور به این بخش وابسته است و اجرای طرحهای پژوهشی کشاورزی، مهار بحران ،منابع و افزایش تولیدات کشاورزی باید در اولویت قرار گیرد.
رئیس سازمان جهادکشاورزی استان اضافه کرد: نیروهای انسانی بسیار مستعد و محققان برجستهای در مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان در حوزه پژوهشی و تحقیقاتی وجود داردکه باید از این ظرفیت به خوبی استفاده شود و تلاششان در علم و تحقیقات به نحوی باشد که کشاورزی ما علمپایه و دانشپایه باشد.