حسن بهرامنیا، مهمترین موضوع استان را «اشتغال» عنوان کرد و گفت: برای ایجاد اشتغال، باید تسریع در پرداخت تسهیلات اشتغالزایی به ویژه تسهیلات تبصره (۱۸) در دستور کار قرار گیرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز ایلام؛ بهرام نیا در دوازدهمین نشست کارگروه اشتغال و سرمایهگذاری استان با اشاره به سفر روز پنجشنبه هفته گذشته وزیر کشور به استان و سه شهرستان دهلران، درهشهر و آبدانان، اظهار کرد: در این سفر، وزیر کشور به موضوع ایجاد اشتغال در شهرستان آبدانان تأکید و عنوان کرد: باید به موضوع اشتغال در استان بهویژه، شهرستان آبدانان توجه ویژه شود.
وی، تشریح کرد: در این شهرستان میتوانیم کارگاههای تولید قارچ و دیگر طرحهای اشتغالزا را تعریف و پیگیری کنیم.
استاندار ایلام، با اشاره به سفر وزیر کشور به آبدانان و تأکید ایشان بر اشتغال در این شهرستان، افزود: دستگاههای اجرایی برای آبدانان، طرحهای اشتغالزا در حوزه کشاورزی، صنعتی و صنایع دستی تعریف کنند.
نماینده عالی دولت در استان تأکید کرد: شهرستان آبدانان کانون توجه استان است و باید با استفاده از ظرفیت تسهیلات تبصره (۱۸) و از محل دیگر تسهیلات، کارگاههای مختلف در این شهرستان راهاندازی شود.
وی، اضافه کرد: با راه اندازی چندین طرح در شهرستان آبدانان، زمینه توسعه این شهرستان فراهم میشود.
استاندار ایلام در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر تسریع در زمان پرداخت تسهیلات اشتغالزا به متقاضیان، تصریح کرد: مدیران دستگاههای اجرایی باید به صورت مکرر، روند پیشرفت پروندههای حوزه اشتغال را بررسی کنند و تا زمان پرداخت تسهیلات، این پیگیریها استمرار داشته باشد.
دکتر بهرامنیا با تاکید بر تسریع و تسهیل در پرداخت تسهیلات اشتغال و مسکن، بیان کرد: بانکهایی که از پرداخت تسهیلات ساخت و ساز و اشتغالزایی امتناع کنند با معرفی به بانک مرکزی، جریمه میشوند.
وی، اضافه کرد: اعتبار طرحهای دانشبنیان استان از طریق رایزنی در مرکز افزایش یابد.
استاندار ایلام، یادآوری کرد: عملکرد مدیران بانکها بر اساس میزان پرداخت تسهیلات اشتغال، ازدواج و فرزندآوری ارزیابی خواهد شد.
نماینده عالی دولت در استان ایلام، توصیف کرد: بهزیستی، کمیته امداد، بسیج و سپاه با استفاده از تسهیلات مناسبی که برای ایجاد اشتغالزایی دارند با اولویت شهرستانهای آبدانان، هلیلان و ملکشاهی، طرحهای اشتغالزایی را تعریف کنند.
در سال گذشته ۲۵۷ طرح به همت دستگاههای اجرایی استان از جمله: جهاد کشاورزی، صنعت و معدن، میراث فرهنگی، ارتباطات، تعاون، کار و رفاه اجتماعی، نهضت احیاء، پارک علم و فناوری، کمیته امداد، بهزیستی و بنیاد برکت با اعتبار ابلاغی پنج هزار و ۶۸۸ میلیارد ریال برای دریافت تسهیلات تبصره (۱۸) به بانکهای عامل معرفی شده اند.