با افزایش میزان شیوع آنفولانزا، رعایت شیوه نامه های بهداشتی و تزریق واکسن برای پیشگیری از بروز این بیماری ضروری است.
دکتر اسحاقی افزود: افراد از مصرف خودسرانه دارو پرهیز کنند و در صورت بروز علاِئم تنفسی، تب، سرفه، بدن درد، گلو درد و علائم گوارشی حتما به پزشک مراجعه کنند.
او البته این را هم گفت که خوشبختانه مشاهدات عینی و تعدادی از آزمایشهای انجام شده از بیماران نشان میدهد ابتلا به آنفلوآنزا روند کاهشی دارد و میزان مراجعه افراد و به ویژه دانش آموزان به مراکز درمانی کمتر شده است.
کارشناس تغذیه مرکز بهداشت دلیجان هم با تاکید بر نقش تغذیه در مواجهه با آنفولانزا گفت: مصرف انواع میوه ها و سبزیجات تازه به علت دارا بودن ویتامین های آ و ث و لبنیات حاوی ویتامین دی در طول روز سبب تقویت سیستم ایمنی بدن در برابر انواع بیماری ها از جمله آنفولانزا می شود.
احمدی افزود: غذاهای چرب و فرآوری شده به دلیل وجود نمک بالا آب بدن را گرفته، سبب افزایش التهاب می شود.
او گفت: مصرف نوشیدنی هایی مانند نوشابه های کافئین دار، نوشیدنی های الکلی و نوشیدنی های حاوی شکر، سبب تشدید بیماری آنفولاآنزا می شود.