جانشین دبیر کل جمعیت حمایت از مصدومین شیمیایی کشور: هدف از این دوره آموزشی، آشنایی جانبازان شیمیایی با روشهای خود مراقبتی است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ جانشین دبیرکل جمعیت حمایت از مصدومین شیمیایی کشور در هشتمین دوره آموزشی سلامت جانبازان شیمیایی استان مرکزی با بیان اینکه جانبازان سرمایههای کشور هستند، گفت: هدف از این دوره آموزشی این است که جانبازان شیمیایی با موضوعات مختلفی از جمله مراقبت از پوست، ریه، تغذیه و خواب آشنا شوند.
سردار طهماسبی با اشاره به برگزاری این دوره در سطح ملی افزود: در این برنامه جانبازان به همراه خانواده در این دوره سه روزه شرکت میکنند تا بتوانند زندگی بهتری داشته باشند.
او عنوان کرد: تلاش میشود با ارائه این برنامهها، جانبازان شیمیایی در حوزه استعلاجی کمتر دارو مصرف کنند و همچنین تلاش میشود تا درد آنها کمتر شود.
سردار طهماسبی افزود: پیشبینی شده تا ۱۰۰ نفر از جانبازان بالای ۵۰ درصد در این برنامه حضور داشته باشند و از همه آنها تجلیل میشود.
استاندار مرکزی هم با بیان اینکه هم اکنون استان مرکزی میزبان هشت شهید گمنام است، گفت: وضعیت جانبازان شیمیایی با سایر جانبازان متفاوت است و آنها با رفتار غیرانسانی دشمنان و استفاده از سلاح شیمیایی سالیان سال با مشکلات بسیار زندگی میکنند.
مخلصالائمه افزود: همسران جانبازان به خصوص جانبازان شیمیایی، از جایگاه بالایی برخوردار هستند و باید مورد حمایت مادی و معنوی قرار گیرند.
او گفت: مسیر تقابل حق و باطل از ابتدای خلقت وجود داشته و انسان باید بداند که در این مسیر بلند تاریخ در کدام جبهه از جمله جبهه به ظاهر بیطرف، حق یا باطل قرار دارد که البته جبهه بیطرف نخواهیم داشت و به نحوی جبهه باطل است.
استاندار مرکزی افزود: یکی از جبهههای تقابل حق و باطل در فلسطین جریان دارد و اگر نمیتوانیم در آن جبهه حضور داشته باشیم به لحاظ معنوی و آرمانی باید موقعیت خود را نسبت به جنگ فلسطین بدانیم.
مخلصالائمه با اشاره به اینکه جهان در حمایت از فلسطین قیام کرده گفت: در آخرین رأیگیری شورای امنیت سازمان ملل همه کشورها به جز آمریکا به آتشبس رأی دادند.
محمدنژاد، معاون سلامت و توانمندسازی اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران استان مرکزی هم از وجود دو هزار و ۵۰۰ جانباز شیمیایی در استان مرکزی خبر داد.