معاون توسعه بازرگانی و صنایع کشارزی سازمان جهاد کشاورزی ایلام گفت: اتحادیه مرغ و ماهی باید خرده فروشان مرغ در استان را مشخص کند تا بازار آن ساماندهی شود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز ایلام؛ علی شکری، اظهار کرد: به منظور بهبود وضعیت بازار مرغ استان، اتحادیه مرغ و ماهی و عاملان عمده توزیع گوشت مرغ در استان مکلف شده اند تا همه خرده فروشان را شناسایی و فهرست کاملی را در این خصوص تهیه کنند.
وی، افزود: یکی از نابسامانیهای بازار مرغ در استان، روند توزیع آن در بین خرده فروشان است که باید این موضوع ساماندهی شود.
شکری، ادامه داد: باید هر خرده فروش از یک عامل توزیع مشخص، مرغ سهمیه خود را دریافت کند؛ در حالی که خرده فروشان همزمان از چندین عامل عمده توزیع، مرغ دریافت میکنند که باید همین مسأله باعث بروز مشکلات موجود در زمینه تهیه مرغ از سوی شهروندان شده است.
معاون توسعه بازرگانی و صنایع کشارزی سازمان جهاد کشاورزی استان ایلام تشریح کرد: دریافت مرغ از چندین عامل عمده توزیع، باعث تداخل آماری میشود.
شکری، تصریح کرد: یکی دیگر از مشکلات حوزه مرغ در استان ایلام، ارزان بودن قیمت تمام شده مرغ نسبت به استانهای همجوار است که این موضوع نیز موجب نارضایتی مرغداران استان شده است.
شکری با بیان این که مرغ به اندازه کافی در استان وجود دارد، اضافه کرد: باتوجه به قیمت مناسب آن نسبت به گوشت قرمز، بیشتر مردم به خرید و مصرف مرغ روی آورده اند.
وی، تأکید کرد: روزانه ۴۰ تن مرغ در بازارهای مصرف استان توزیع میشود و بازرسان و ناظران از سوی سازمان جهادکشاورزی و تعزیرات حکومتی بر روند توزیع و فروش مرغ در استان نظارت میکنند.
معاون توسعه بازرگانی و صنایع کشارزی سازمان جهاد کشاورزی استان ایلام در مورد آخرین قیمت تعیین شده مرغ هم توضیح داد و گفت: قیمت مرغ درب کشتارگاه ۸۱۰ هزار ریال و برای مصرف کننده ۸۶۰ هزار ریال تعیین شده است که ۶۰۰ هزار ریال از این میزان برای مرغدار و ۲۰۰ هزار ریال نیز هزینه کشتار و بسته بندی و .. است.
استان ایلام دارای ۳۸۴ واحد مرغداری است.
چهار واحد تولیدی مرغ با ظرفیتهای ۲۰ هزار و ۵۰ هزار قطعه در استان ایلام فعالیت میکنند.