وجود صف و تحویل نان بی کیفیت به مردم به هیچ وجه قابل قبول نیست و لازم است نانوایان به این مسئله توجه کنند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز مهاباد، حسن عباسی در بازدیدی سرزده، از نزدیک وضعیت واحدهای خبازی سطح شهر مهاباد از جمله چگونگی پخت نان، رعایت شیوه نامههای بهداشتی، ساعات پخت و کیفیت آرد و نان را بررسی کرد.
او در جریان این بازدید کیفیت، کمیت، رعایت بهداشت فردی کارگران، نوع برخورد فروشندگان با مردم، وزن چانههای هر قرص نان با توجه به نوع نان را مورد بررسی قرار داد.
فرماندار ویژه مهاباد همچنین بر لزوم نظارت مستمر بر نحوه پخت، عرضه نان مناسب، توزیع آرد، ساعات پخت و رعایت شیوه نامه بهداشتی نانواییها از سوی دستگاههای ذیربط تاکید کرد و گفت: بایستی به صورت مستمر بر چگونگی ارائه خدمات توسط نانواییها در شهرستان از طرف دستگاههای ذیربط نظارت شود.
به گفته عباسی، وجود صف و تحویل نان بی کیفیت به مردم به هیچ وجه قابل قبول نیست و نانوا در قبال این موضوع مسئول و پاسخگو است و لازم است همواره به این مسئله توجه شود.