رییس دانشگاه علوم پزشکی بابل، گفت: بیش از ۴۰ درصد از بیماران بستری در مراکز درمانی دانشگاه علوم پزشکی بابل غیر بومی هستند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، سید علی مظفر پور با بیان این که در بیمارستانهای خصوصی بابل ۶۰ درصد بستری بیماران غیر بومی هستند، بیان داشت: ۸۰ درصد بیمارانی که به مطبهای شخصی پزشکان در این شهرستان مراجعه میکنند هم غیر بومی هستند.
وی با ذکر این مطلب که خدمت رسانی به بیماران غیر بومی از سراسر مازندران و استانهای دیگر افتخار ما محسوب میشود، افزود: حدود ۹۰ در صد از ظرفیت تختهای بیمارستانهای دولتی بابل تکمیل است که این آمار بالایی محسوب میشود.
رییس دانشگاه علوم پزشکی بابل با بیان اینکه حضور پزشکان مجرب و تجهیزات پیشرفته سبب مراجعه بیماران غیر بومی به بابل است، ادامه داد: خدمت رسانی به جمعیت بیش از نیم میلیون نفری شهرستان بابل و شهرهای دیگر کار بسیار بزرگی است که کادر درمان انجام میدهد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی بابل افزود: انجام بیش از یک هزار و ۵۰۰ پیوند کلیه و بیش از ۳۳۰ پیوند مغز و استخوان از جمله خدمات ماندگار این دانشگاه و مراکز درمانی آن است.
وی، بیان داشت: حمایت دولت برای توسعه زیر ساخت دانشگاه علوم پزشکی بابل ستودنی است و با توجه به سیاست دولت سیزدهم که تکمیل طرحهای نیمه تمام در اولویت قرار گرفته است، در همین راستا فرایند تکمیل طرحهای عمرانی و زیرساختی دانشگاه علوم پزشکی بابل شتاب گرفته است.
مظفر پور با بیان این مطلب که دولت بیش از سه هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال برای توسعه زیرساخت دانشگاه علوم پزشکی بابل سرمایه گذاری کرده است، بیان داشت: از مجموع ۲۹ طرح نیمه تمام دانشگاه که شامل ۶۸ هزار و ۳۶۰ متر مربع است از این میزان ۵۰ هزار متر مربع درمانی و بقیه آموزشی، فرهنگی و ورزشی میباشد.
وی افزود: تعداد ۲۲ طرح قابلیت بهره برداری در سالجاری را دارد و با پیشرفتهای فیزیکی بالا در حال تکمیل و تجهیز نهایی میباشد.
وی اظهار داشت: تکمیل ساختمان بیمارستان فوق تخصصی اطفال شمال کشور، تکمیل ساختمان تنها مرکز تک تخصصی دولتی نازایی شمال کشور، تکمیل ساختمان مرکز دیالیز، تکمیل چند دانشکده اعم از دندانپزشکی و طب سنتی و همچنین سالنهای ورزشی و سالن نمایشگاه از جمله بخشی از این طرحهایی است که در حال تکمیل میباشد.
در حال حاضر این دانشگاه پزشکی در بابل بیش از چهار هزار و ۳۰۰ دانشجوی داخلی و ۳۶۸ عضو هیأت علمی دارد.
مازندران دارای ۲ دانشگاه علوم پزشکی مستقل به نامهای دانشگاه علوم پزشکی مازندران و دانشگاه علوم پزشکی بابل است.
یادآور می شود،دانشگاه علوم پزشکی بابل هفت بیمارستان شامل مرکز آموزشی درمانی شهید یحیی نژاد بابل، شهید بهشتی، آیت الله روحانی، مرکز فوق تخصصی کودکان امیرکلا، شهید رجایی، مرکز درمانی تخصصی ناباروری فاطمه زهرا، ۱۷ شهریور مرزیکلا و نیز ۲ کلینیک تخصصی و فوق تخصصی امید مرکزی بابل و کلینیک تخصصی و فوق تخصصی امید خشرودپی را دارا است و سالانه ۷۰ هزار بیمار در این بیمارستانها بستری میشوند.
در این مراکز درمانی یک هزار و ۴۲۶ تخت دولتی فعال است که اشغال بیش از ۴۰ درصد بیماران بستری در این مراکز غیر بومی هستند که از سراسر استانهای شمالی برای درمان به این شهرستان مراجعه میکنند.
علاوه بر این تختهای بیمارستانهای دولتی، ۱۶۸ تخت در مراکز درمانی خصوصی هم فعال است که اشغال تختها در این بیمارستانها توسط بیماران غیر بومی ۶۰ درصد است.
خرید و نصب تجهیزات پیشرفته پزشکی که در کشور ممتاز است اعم از اولین دستگاه پزشکی سیمولیشن «شبیه سازی» شمال کشور در بیمارستان شهید رجایی، بهرهبرداری از پیشرفتهترین دستگاه نقشه برداری قلب جهان در بیمارستان آیت آلله روحانی، راهاندازی مجهزترین دستگاه تشخیص بیماریهای قلبی در بیمارستان روحانی بابل به همراه دستگاههای پیشرفته دیگر سبب شد بیماران برای درمان از سراسر مازندران و استانهای دیگر به بابل سفر کنند.
بیمارستان فوق تخصصی کودکان امیرکلا که به عنوان تنها بیمارستان فوق تخصصی دولتی کودکان در شمال کشور خدمات ارئه میدهد۶۰ درصد از بیماران در این مرکز از استانهای مختلف کشور هستند.
انجام یک هزار و ۵۰۰ پیوند کلیه به همراه ۳۳۷ پیوند مغز و استخوان در بابل که بیماران از سراسر کشور در ردههای مختلف سنی در این شهرحضور مییابند از خدمات ممتاز این مراکز درمانی است. حضور پزشکان مجرب در این شهر باعث شد ۸۰ درصد مراجعه کنندگان به مطبهای خصوصی این پزشکان در بابل افراد غیر بومی باشند.
دولت سیزدهم که تکمیل طرحهای نیمه تمام را به صورت جدی در دستور کار قرار داده بود، بیش از سه هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال برای توسعه زیرساخت دانشگاه علوم پزشکی بابل سرمایه گذاری کرده است. از مجموع ۲۹ طرح نیمه تمام دانشگاه که شامل ۶۸ هزار و ۳۶۰ متر مربع است، از این میزان ۵۰ هزار متر مربع درمانی و بقیه آموزشی، فرهنگی و ورزشی است که دولت تکمیل این طرحها را در اولویت کاری خود قرار داد.