دامپزشکی آذربایجان غربی برروند راه اندازی و فعالیت نخستین واحد متقاضی فرآوری مستقل پای مرغی نظارت می کند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، مدیر کل دامپزشکی استان با اعلام این مطلب گفت : برای بررسی چگونگی رعایت الزمات بهداشتی تولید و صدور پروانه بهره برداری ، کارشناسان ممیز رسمی دامپزشکی آذربایجان غربی از نخستین واحد متقاضی فرآوری پای مرغی مستقل در شرف بهره برداری در استان بازدید کردند.
دکتر خلیل زاده افزود : به منظور بررسی نحوه استقرار سامانه های بهداشتی ملی و بین المللی (IR) و بررسی ساختار های بهداشتی، بازرسی و نظارت های لازمه در این خصوص انجام می شود.
وی درادامه گفت : در این خصوص بررسی انطباق ساختار های بهداشتی ، نحوه رعایت مقررات ملی و بین المللی ، نحوه رعایت الزامات GMP/GHP/HACCP در راستای مقررات IR و نیز بررسی های فنی خطوط دریافت و تولید از تمام مراحل فرآیند ، نظارت و ارزیابی های لازم انجام می شود.
نخستین واحد فرآوری مستقل پای مرغی در استان با ظرفیت ۳ تن در روز فعالیت خواهد کرد که در صورت اخذ تاییدیه های نهایی با ایجاد اشتغال زایی برای بیش از ۳۰ نفر، ضمن عرضه محصولات فرعی حاصل از کشتار به بازارهای جهانی وارز آوری، باعث ایجاد ارزش افزوده تولیدات دامی خواهد شد.
هم اینک در آذربایجان غربی ۱۲ کشتارگاه طیور وجود دارد که واحد های فرآوری پای مرغی بصورت وابسته و برای تامین نیاز مصرف داخل استان و کشور فعالیت می کنند.