وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در کنگره ملی فعالان خواهر کانونهای فرهنگی هنری مساجد گفت: اعداد و ارقام در مورد مساجد فعال به شدت نگران کننده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، کنگره ملی فعالان خواهر کانونهای فرهنگی هنری مساجد سراسر کشور صبح امروز سه شنبه، ۲۱ آذر در تالار وحدت تهران آغاز به کار کرد.
حجتالاسلام والمسلمین محمدجواد حاجعلیاکبری، رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه و امام جمعه موقت تهران، محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و انسیه خزعلی، معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور سخنرانان این کنگره هستند.
محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در این همایش با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب، دفاع مقدس، مقاومت و بانوان ایران زمین، مادران شهدا و همسران شهدا و جانبازان گفت: این روزها یاد و خاطره شهدای عزیز فلسطین در میان ما بیش از گذشته رواج دارد که بعد از حماسه هفتم اکتبر صبوری را عملا به جهانیان درس میدهند و درس آزادی زنان غزه فصل نوی در تاریخ جهاد بانوان است. به زنان و دختران غزه درود میفرستیم.
اسماعیلی با بیان اینکه در دولت انقلابی باید ارتقای فعالیتهای اجتماعی را بر محوریت مسجد قرار دهیم، درباره سیاست اصولی در نگاه به مساجد گفت: شعار مهم دولت در حوزه فرهنگ را نهضت بازگشت به مساجد اعلام کردیم، مساجد همه داشتههای انقلاب اسلامی هستند و نهضت امام نهضتی مسجد محور است و هسته سخت مسجد بچههای مسجد و هیئتها بودند و تا امروز حیات نهضت به دلیل حضور اصحاب قرآن و مسجد بوده است.
وی افزود: فعالیتهای اجتماعی ما با الگویی که رهبر انقلاب و امام راحل تببین کردند خیلی فاصله دارد. ما خلاء داریم. اعداد و ارقام در مورد مساجد فعال به شدت نگران کننده است.
اسماعیلی گفت: مساجد فعال، مساجدی نیستند که در آن سه وعده نماز جماعت برگزار شود که امروز بسیاری از مساجد ما همین کارکرد را هم ندارند.
* در مساجد عقبگرد داشتیم
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اضافه کردکرد: حضور در مسجد و فعالیتها در مساجد امر نمایشی و حاشیهای نیست بلکه امری اصلی است. نسبت به داشتههای خود در حوزه مساجد نسبت به ابتدای انقلاب عقبگرد داشتیم، من چهار سال مکبر مسجد محله خودمان بودم. در مسجد قرآن یاد گرفتیم و تئاتر بازی کردم و تمام فیلمهای سینمایی، چون سفیر و محمد رسول الله را در مسجد دیدم.
براساس این گزارش؛ فعالان خواهر کانونهای فرهنگی هنری مساجد از سراسر کشور در این کنگره حضور دارند و این کنگره آغازی برای برگزاری کنگرههای استانی فعالان خواهر کانونها همزمان با ایام ولادت حضرت زهرا (س) و گرامیداشت مقام زن و مادر است.
همچنین با برگزاری این کنگره فعالیت ۱۳۰۰ کانون تخصصی خواهران به طور رسماً اعلام میشود. این کانونها در لبیک به مطالبه مقام معظم رهبری در موضوع الگوی سوم زن و تحقق زن تراز انقلاب و اسلام تأسیس شده اند و برنامههای خود را در محورهای زن، خانواده و سبک زندگی اسلامی ایرانی طراحی و اجرا میکنند.