بیش از 3500 هکتار از زمینهای بابل انواع سبزی و صیفی کشت شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، سرپرست جهاد کشاورزی شهرستان بابل از کشت انواع محصولات سبزی و صیفی در ۳۶۰۰ هکتار اراضی این شهرستان با همکاری مجموعه همکاران مدیریت و مراکز ۹ گانه این شهرستان خبر داد.
به گفته آهنگری با اشاره به اینکه مصرف انواع سبزی کاملاً سالم و عاری از هرگونه مواد شیمیایی را از اهداف این مجموعه عنوان و خاطرنشان کرد: سبزیکاری از گذشتههای دور در بین خانوادههای روستاهای مازندران مرسوم و به مرور زمان با گسترش شهرنشینی و گرایش خانوادههای شهری به سبزیهای محلی تازه و با طراوت رو به افزایش بوده و همین مسأله زمینه ایجاد شغل و کسب درآمد برای روستاییان را فراهم کرده است.
وی با بیان اینکه تولید سبزی و صیفی با رویکرد تولید محصول سالم و ارگانیک نیازمند رعایت اصول فنی است با تاکید بر لزوم اجرای نکات فنی ، استفاده از بذور اصلاح شده، مصرف کودهای دامی کاملاً پوسیده و بیولوژیک برای ایجاد بستر مناسب، رعایت تناوب زراعی، کشت گیاهان دورکننده نظیر گل جعفری، رعایت بهداشت مزارع از طریق انهدام علفهای هرز را از توصیههای فنی در پرورش سبزیجات عنوان کرد.
سرپرست جهاد کشاورزی شهرستان بابل همچنین افزود: با توجه به اینکه آخرین راه حل مبارزه با آفات و بیماریها در مزارع مبارزه شیمیایی است، استفاده از سموم بیولوژیک برای تولید محصول سالم و عاری از مواد شیمیایی را ضروری دانست.