نماینده، ولی فقیه درمازندران گفت: کار در تشکیلات خادمیاری باید با ابتکارات خلاقانه برای ترویج سیره امام رضا (ع) همراه باشد،
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، آیت الله محمدباقر محمدی لائینی در دیدار اعضای کانونهای خدمت رضوی استان ضمن گرامیداشت ایام فاطمیه و تحسین اقدامات یاوران و خادمیاران رضوی در راستای رفع مشکلات مردم به نیت ترویج سیره رضوی با بیان اینکه اقدامات حوزه خادمیاری ارزشمند است، اما با توجه به دلدادگی مردم به امام رضا (ع) میتوان بیش از پیش از ظرفیت مردم برای محرومیت زدایی به نیت امام رضا (ع) بهره گرفت، اظهار کرد: باید نحوه خدمت در لباس خادمیاری افتخاری امام رضا (ع) برای مردم اطلاع رسانی شود.
وی برلزوم تقویت تشکیلات خادمیاری تاکید کرد و افزود: با وجود هجمهای که دنیای مادی بر جوامع تحمیل میکند، تقویت روح اخلاق، معنویات و فضایل دینی یک ضرورت است.
محمدی لائینی با اشاره به اهمیت بهره گیری از تشکیلات خادمیاری برای دفاع از کیان فرهنگی و معنوی جامعه، گفت: محله مهدوی طرح خوبی است باید خادمیاران رضوی با هم افزایی با این تشکیلات برمحور امام محله و مسجد فعالیت کنند.
وی برلزوم مسئله یابی برای رفع مشکلات مردم توسط خادمیاران رضوی با همراهی فعالان محله مهدوی تاکید کرد و افزود: باید مشکلات مردم با محوریت مسجد مرتفع شود.
نماینده، ولی فقیه در استان برلزوم تبیین دستاوردها و خدمات خادمیاران رضوی بین مردم تاکید کرد وگفت: باید وقف به نیت فعالیتهای فرهنگی و امام رضا (ع) ترویج و تبیین شود.
وی با بیان اینکه مردم ایران اسلامی به ویژه مازندران باید بیشتری موقوفات را به نام امام رضا (ع) داشته باشند، ادامه داد: موقوفات امام رضایی به نیت یک مورد خاص اختصاص نداشته باشند بلکه باید در حوزههای مختلف فرهنگی، محرومیت زدایی و ... وقف امام رضایی باشد.
امام حمعه مرکز استان با بیان اینکه کار در تشکیلات خادمیاری باید با ابتکارات خلاقانه همراه باشد، گفت: به عنوان نمونه ایجاد چایخانه رضوی اقدامی در راستای ترویج فرهنگ رضوی است که میتوان ازفرصت پذیرایی برای ترویج سیره رضوی نیز بهره گرفته شود.
محمداسماعیل امامزاده- مدیر کانونهای خدمت رضوی مازندران نیز دراین دیدار با بیان اینکه مازندران قریب ۱۶ هزار خادمیار دارد که از این تعداد ۱۰ هزار نفر فعال هستند و در۸۱۲ کانون خدمت رضوی در ۲۲ شهرستان ارائه خدمت میکنند، اظهار کرد: حدود ۱۱۶میلیارد تومان طی ۱۱ ماه گذشته توسط کانونهای خدمت رضوی مازندران در راستای خدمت اجتماعی و فرهنگی به۵۷۶ هزار نفر نیازمند خدمت ارائه شد.
وی افزود: از ۸۰۰ کانون خدمت رضوی مازندران، ۵۰۰ کانون محلی و ۳۰۰ کانون تخصصی شامل کانون وقف ومشارکتهای مردمی، کتاب و کتابخوانی، سلامت، مددکاری و مشاوره، خانواده، جوانان و نوجوانان و ... خدمت امام رضایی ارائه میدهند.
امامزاده ازبرپایی ۵۰ چایخانه حضرتی در شهرهای استان خبر داد و گفت: چایخانههای حضرتی با هدف ایجاد فضایی معنوی برای رفع خستگی رهگذران در معابر عمومی پارکها همراه با برنامههای فرهنگی راهاندازی شد.