شیر خشک شتر یکی از محصولات جذاب و پرمنفعت برای صادرات است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز خراسان رضوی، مدیر جهاد کشاورزی بردسکن با بیان اینکه به دنبال تقویت زنجیره تولید شیر شتر هستیم تا در پرورش شتر از تک محصولی خارج شویم، افزود: در همین زمینه سیاست توسعه تولید شیر خشک شتر را که یکی از محصولات جذاب و پرمنفعت برای صادرات است دنبال میکنیم.
مهدی مسروری با اشاره به اینکه بردسکن با ظرفیت ۳۵۰۰ نفر شتر از ۱۱ هزار نفر شتر موجود در خراسان رضوی نیازمند تشکل قوی برای ساماندهی مسائل خود هست، تصریح کرد: هرچند در خراسان رضوی این تشکل تشکیل شده، اما در شهرستان بردسکن هم ایجاد شرکت تعاونی شترداران امری ضروری است.
مدیر جهاد کشاورزی بردسکن یکی از طرحهای در حال انجام در زمینه توسعه پرورش شتر را ایجاد شهرک شترداری دانست و اظهار کرد: در این طرح برای مراکز شترداری سنتی و کم بازده مانند شهرک در حال ساخت چاه محمد امین، زمین و پروانه شترداری اعطا میشود تا با ایجاد سالنهای پرورش علاوه بر پرورش اصولی، فنی، بهداشتی و تغذیه فصلی و واکسیناسیون بتوان از تلفات و حمله حیوانات وحشی به آنان جلوگیری کرد.
وی همچنین خاطرنشان کرد: با ساخت این شهرک ضمن انجام فعالیتهای اصلاح نژادی میتوان با ایجاد زنجیره کامل تولید شتر و فرآوردههای آن به آنها کمک کرد.
مسروری در ادامه از این شهرستان به عنوان قطب پرورش شتر در خراسان رضوی نام برد و بیان کرد: سایت شترداری بردسکن اولین سایت شترداری خراسان رضوی است که پیش از این با حضور مسئولان افتتاح شده است.
وی با بیان اینکه بردسکن با در اختیار داشتن ۱۶ درصد عشایر خراسان رضوی یکی از مهمترین شهرستانهای عشایری در خراسان رضوی است، گفت: شهرستان بردسکن ظرفیتهای خوبی در حوزه صنعت پرورش شتر در استان دارد.