معاون پژوهشی وزیر علوم، با اشاره به توسعه دورههای مهارتآموزی گفت: سالانه ۳۰۰ هزار دانشجو در دورههای مهارت آموزی شرکت میکنند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، امروز (یکشنبه) معاون پژوهشی وزیر علوم، در سی و ششمین نشست مدیران ارتباط با صنعت دانشگاه، پژوهشگاهها و موسسات آموزش عالی به اهمیت مهارتافزایی اشاره کرد و گفت: امروزه سالانه حدود ۳۰۰ هزار نفر در مراکز هدایت شغلی آموزش میبینند، بنابراین باید روی محتوای این آموزشها دقت کرد. از این مراکز به خوبی حمایت میکنیم و همه دانشجویان میتوانند در آن شرکت کنند.
پیمان صالحی در این نشست در مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی گفت: فرصت مطالعاتی اعضای هیئت علمی با صنعت و جامعه هم ظرفیت خوبی است، سال گذشته ۶۹۰ نفر و امسال تاکنون هزار و ۲۰ نفر در آن شرکت کردهاند، و ممکن است از موارد احباری آئین نامه ارتقای اعضای هیئت علمی شود.
معاون پژوهشی وزیر علوم به مستندسازی همه فعالیتهای دفتر ارتباط با جامعه و صنعت اشاره کرد و افزود: همه آئیننامههای پژوهشی و اطاعات دانشگاهها در این زمینه در کتابچههایی منتشر میشود.
وی به قانون جهش تولید دانش بنیان اشاره کرد و گفت: بر اساس این قانون هر بخش دولتی و خصوصی که با دانشگاه قرارداد ببندد، مشمول معافیت مالیاتی میشود. امسال کل سیستم مالیات پرداز کشور باید ۸۳۰ هزار میلیارد تومان مالیات بدهد؛ اگر تا پایان امسال بتوانیم اثربخشتر باشیم و از فرصت قانون جهش تولید دانش بنیان استفاده و ۲ درصد این میزان را برای قرارداد هدفگذاری کنیم و با این بخش قرارداد ببندیم حدودا ۱۶ هزار میلیارد تومان میشود.
صالحی توضیح داد: البته مشکل صنایع خصوصی این است که شاید این قانون بعداً با دقت اجرا نشود که در برخی استانها استانداران به خوبی صنایع را متقاعد کردند که این قانون اجرا میشود؛ بنابراین باید از حمایت استانداران استفاده کرد. آئیننامه اجرایی این قانون مصوب و ابلاغ شده است.
صالحی تصریح کرد: ماموریت گرایی را باید از طریق استانداران پیگیری کرد. اگر استاندار بخواهد همه نهادها ماموریتهای ویژه خود را بر اساس اولویتهای استان به دانشگاهها ارجاع میدهند و دانشگاه غیر از وظایف ذاتی وظایفی هم بر اساس مشکلات استان دارد.