معاون پژوهش و فناوری سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی گفت: ۷۰ درصد طرحهای پژوهشی مراکز باید برای حل مشکلات و مسائل بخش اجرا باشد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، حسین جعفری در آیین معرفی سرپرست مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی آذربایجان غربی گفت: یکی از وظایف مهم مراکز تحقیقاتی افزایش ارتباط بین بهره بردار و محققین برای افزایش بهره وری و دانش بنیان کردن بخش کشاورزی به عنوان نیاز اصلی این بخش است.
وی در خصوص نامگذاری هفته پژوهش و فناوری امسال در سازمان تات با نام «پژوهش و فناوری، پیشران تولید، بهره وری و امنیت غذایی» گفت: نقش پژوهش و فناوری به عنوان ارکان اصلی تحقق اهداف کشور در سند امنیت غذایی، رشد تولید و ارتقاء بهره وری بخش کشاورزی مورد تاکید قرار گرفته است.
جعفری ادامه داد: سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی بازوی علمی وزارت جهاد کشاورزی است و مراکز تحقیقاتی استانی باید در کنار بخش اجرا و در راستای حل مشکلات آنها باشند.
وی با اشاره به اجرای طرح الگوی کشت به عنوان حلقه اتصال همه حوزه های بخشهای کشاورزی گفت: رعایت این الگوی باید واقع بینانه ودرست باشد و در همه بخشها توسعه پیداکند، طرح الگوی کشت پارسال برای محصولات زراعی و امسال برای محصولات زراعی وباغی اجرا شده و این طرح در سال آینده برای شیلات و سایرطرحها اجرا خواهد شد.
در این آیین از خدمات محمد رضایی قدردانی و اسماعیل علی زاده به عنوان سرپرست جدید مرکز معرفی شد.