معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با اشاره به اینکه تاثیرگذاری بانوان الگو باید به همگان شناسانده شود گفت: دولت اسلامی وظیفه حمایت از بانوان تاثیرگذار را دارد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، انسیه خزعلی، معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده، روز پنجشنبه در آیین افتتاح دومین کنگره ملی بانوان تاثیرگذار در کرمان با اشاره به فداکاری بانوان ایرانی در دوران دفاع مقدس، افزود: ماندگاری آبادان در دوران دفاع مقدس و سقوط نکردن آن مرهون بانوانی بود که حاضر نشدند شهر را ترک کنند و گفتند ترک کردن شهر در رزمندگان سستی به وجود میآورد و پشتیبانی ما شهر را زنده نگه میدارد.
خزعلی گفت: شهر را بانوان مقاوم و خانواده را بانوان عطوف، مقاوم و متعهد زنده میدارد.
وی با اشاره به فعالیت بانوان در عرصههای مختلف به مسئولیت شناسی آنان در این سنگرها اشاره کرد و افزود: بانوان برای نگهداری از این سنگرهای بی بدیل همواره تلاش میکنند.
معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده گفت: مادران شهدا با تمام وجود تلاش کردند و فرزندان و خدمتگزارانی تحویل این نظام دادند که برای حفظ ارزشهای جامعه مجاهدت کردند.
خزعلی با اشاره به اینکه هدف مهم در کنگره ملی زنان تاثیرگذار، تقویت جریان انقلابی در میان بانوان است گفت: معرفی زنان نخبه بدون سوگیریهای مختلف، توسعه فرایند شناسایی زنان، فراهم سازی زمینه ارتباط بین نخبگان و کنشگران برای پوشش خلأها در جامعه زنان و ایجاد گفتمان صحیح در حوزه زن و خانواده نیز از اهداف این کنگره ملی است.
وی افزود: وظیفه داریم الگوی زن متعالی را در راستای اهداف بیانیه گام دوم انقلاب تعریف کنیم.
معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده با اشاره به اهمیت افزایش مشارکت زنان در الگوهای مدیریت کشور گفت: این کنگره ملی حرکتی خودجوش است و امید داریم هر چه بیشتر فراگیر شود.
خزعلی افزود: در قالب این کنگره برگزاری کارگاهها و پنلها، میزهای پایش و ارزیابی، نمایشگاه جانبی از دستاوردهای بانوان و ایجاد شبکه فعال زنان را خواهیم داشت.
وی با اشاره به اینکه در این کنگره در هشت کارگروه فعالیت انجام خواهد شد، گفت: این کارگروهها شامل علمی و پژوهشی، کارگروه حکمرانی، کارگروه گفتمان سازی، کارگروه اقتصاد و کارآفرینی، کارگروه اجتماعی و فرهنگی، کارگروه هنر و کارگروه ورزش و سلامت است.
معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده افزود: در این کارگروهها بنا داریم با شناساندن زن مسلمان از عظمت زنانگی آنان در حیطههای گوناگون قوردانی کنیم تا الگوسازی برای اعتلای خانواده به کیفیت جامعه منجر شود.
خزعلی با اشاره به اینکه در این کنگره رهبری و مدیریت خلاقانه بانوان مورد توجه قرار میگیرد، گفت: نقش مادری و همسری از آیتمهای مهم برنامه ریزی و داوری در این کنگره است.
وی با اشاره به اینکه سال گذشته ۱۴ هزار بانوی تاثیرگذار شناسایی شدند، گفت: امیدواریم این تعداد امسال افزایش پیدا کند و افراد باکیفیتتر و با تلاش بیشتر شناسایی شوند.