کارشناس فناوری اطلاعات سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی میگوید: در گذشته دانشجویان، همه کسب و کارها و شرکتها که به نقشههای زمین شناسی نیاز داشتند باید حضوری برای خرید اقدام می کردند اما با الکترونیکی شدن خدمات سازمان زمین شناسی همه خدمات به صورت برخط قابل ارائه است.
به گزارش خبرنگار تخصصی تحریریه معدن و صنایع معدنی خبرگزاری صدا و سیما : خانم محرمی کارشناس فناوری اطلاعات سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی گفت: با الکترونیکی شدن خدمات سازمان زمین شناسی همه خدمات به صورت برخط قابل ارائه است و متقاضیان میتوانند نقشهها و دیگر خدمات را به صورت غیرحضوری دریافت کنند که با الکترونیکی شدن خدمات، در وقت و هزینه صرفه جویی شده است.
فروش نقشهها به صورت برخط، یکی از خدماتی است که سازمان زمین شناسی بر اساس قانون بودجه سال ۱۴۰۲، میبایست به صورت الکترونیکی به متقاضیان ارائه کند.
جدیدی مدیرکل برنامه ریزی و فناوری اطلاعات سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی در این باره میگوید: این سازمان، پنج خدمت شناسه دار و رسمی خود را که از سامان امور اداری و استخدامی کشور مجوز گرفته، در شبکه ملی خدمات هوشمند دولت بارگذاری کرده و متقاضیان میتوانند این پنج خدمت را دریافت کنند.
وی میافزاید: اکنون به صورت ۱۰۰ درصد، فهرست پنج خدمت سازمان زمین شناسی در پنجره ملی خدمات دولت هوشمند وجود دارد.
خدمات زمین شناسی و پایش مخاطرات طبیعی از جمله فرونشست زمین، زمین لرزه، گرد و غبار، لغزش زمین، خدمات اکتشاف ذخایر معدنی، خدمات آزمایشگاه برای تجزیه و تحلیل نمونههای زمین شناسی و اکتشافی، تحلیل و انتشار دادههای زمین شناسی و اکتشافی به مردم و کسب و کارها و بازدید از موزه علوم زمین، پنج خدمتی هستند که سازمان زمین شناسی باید به صورت الکترونیکی به مردم، دانشجویان و کسب و کارها ارائه دهد.
بر اساس قانون بودجه سال ۱۴۰۲، همه دستگاههای اجرایی میباید تا پایان آبان امسال، همه خدمات خود را به صورت ۱۰۰ درصد از طریق پنجره ملی خدمات دولت هوشمند ارائه کنند، اما سازمان فناوری اطلاعات به عنوان مرجع اعلام اتصال دستگاههای اجرایی به این پنجره، معتقد است سازمان زمین شناسی، اتصال ۱۰۰ درصدی ندارد.
موحد، معاون دولت الکترونیک سازمان فناوری اطلاعات در این باره میگوید: اتصال سازمان زمین شناسی به پنجره ملی خدمات دولت هوشمند، ۸۰ درصد است و ۲۰ درصد از خدمات آنها به صورت الکترونیکی در دسترس مردم نیست.
به گفته معاون دولت الکترونیک سازمان فناوری اطلاعات، خدمات آزمایشگاه برای تجزیه و تحلیل نمونههای زمین شناسی و اکتشافی، خدمتی است که هنوز در پنجره واحد ارائه نشده است.
حالا با توجه به اینکه سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی، ۲۰ درصد از وظیفه قانونی خود عقب مانده، تکلیف چیست؟
معاون دولت الکترونیک سازمان فناوری اطلاعت در این باره میگوید: این موضوع در کمیته نظارتی حتما بررسی و جلسهای با حضور وزیر صمت و رؤسای سازمانهای تابعه تشکیل میشود.
وی میافزاید: آن چیزی که در کمیته نظارت تایید شود، ملاک خواهد بود و اگر تاخیر موجه باشد، فرصت زمانی برای اتصال سازمان زمین شناسی به پنجره ملی خدمات دولت هوشمند در نظر گرفته خواهد شد در غیر این صورت به مراجع نظارتی ارجاع می شود.
خبرگزاری صدا و سیما، همچنان ۲۰ درصد باقی مانده اتصال سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی به درگاه ملی خدمات دولت هوشمند را پیگیری میکند.
حیات خلوت ایمیدرو است !!
بی خاصیت برای دولت و مردم
البته شبیه خود ایمیدرو
باید با سازمان معدنی ایمیدرو ادغام شود
+ شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران
ادغام هوشمندانه = کاهش تورم
صدا و سیما لطفا در بخش اقتصادی با هدف کاهش تورم در خصوص ادغام هوشمندانه برنامه سازی نماید
ممنون