سازمان توسعه و همکاری اقتصادی اعلام کرد شمار نوجوانان فقیری که به علت فقر، به ناچار یکی از وعدههای غذایی خود را حذف کرده اند، در انگلیس فراوان است به گونهای که ۱۱ درصد از نوجوانان این کشور، دستکم یکی از وعدههای غذایی را در هر هفته نمیخورند.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ از لندن، براساس تازهترین گزارش "برنامه ارزیابی بین المللی دانش آموزان" (Programme for International Student Assessment) که به صورت مخفف پیزا (Pisa) نامیده میشود، از هر ده نوجوان ۱۰ تا ۱۵ ساله، یکی (۱۱ درصد) میگوید به علت فقر، نمیتواند وعدههای غذایی را کامل دریافت کند و بدین ترتیب، انگلیس در میان کشورهایی همچون مکزیک و مولداوی قرار میگیرد.
نشریه گاردین در این باره نوشت: در حالی که فقر غذایی در انگلیس آشکارتر میشود، شماری از کشورهای ثروتمند عضو سازمان توسعه و همکاری اقتصادی و نیز کشورهای اروپایی، حتی به پرسش درباره نبود امنیت غذایی پاسخ نمیدهند، زیرا معتقدند چنین مشکلی در آن کشورها وجود ندارد.
گاردین افزود: در گزارش سازمان توسعه و همکاری اقتصادی آمده است در زمینه احساس راحتی در مدرسه ۲۸ درصد از نوجوانان انگلیسی گفته اند ماهانه، چند بار مورد آزار و زورگویی قرار میگیرند که این میزان در میان کشورهای عضو این سازمان، به طور متوسط ۲۰ درصد است. همچنین در حالی که ۷۵ درصد از نوجوانان عضو سازمان توسعه و همکاری اقتصادی، خود را "متعلق به مدرسه" میدانند، ۶۴ درصد از نوجوانان دانش آموز انگلیسی، چنین حسی دارند.
سازمان توسعه و همکاری اقتصادی، سازمانی بینالمللی است که دارای ۳۸ عضو است و به تعبیری عمدهترین سازمان بینالمللی تصمیمگیرندهٔ اقتصادی است.
این شرایط یکی از علتهای افت تحصیلی نوجوانان در این کشور نیز ارزیابی شده است که عنوان شد به عللی همچون همه گیری ویروس کرونا، نمرات دانش آموزان انگلیسی، به صورت چشمگیری کم شده است.