مدیرکل مشارکتهای اجتماعی وزارت ورزش و جوانان گفت: با تلاشهای صورت گرفته، ۳۹۰ دبیرخانه استانی سازمانهای مردم نهاد در کشور راهاندازی شده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز چهارمحال و بختیاری؛علی پارسانیا در نخستین اجلاسیه سراسری دبیران استانی شبکه ملی پیشگیری از آسیبهای اجتماعی کشور با محوریت پیشگیری از اعتیاد در شهرستان بروجن، گفت: شبکه سازی سازمانهای مردم نهاد ابزاری مهم و موثر برای حضور نظاممند جوانان در عرصه حل معضلات اجتماعی است بنابراین شبکهسازی با هدف توانمندسازی و تخصصی کردن سمنها ضروری است.
وی افزود: در همین راستا با تلاشهای صورت گرفته، هم اکنون ۳۹۰ دبیرخانه استانی سازمانهای مردم نهاد در کشور راهاندازی شده است.
پارسانیا گفت: از پارسال شیوهنامه شبکهسازی در ستاد ملی ساماندهی امور جوانان با ۱۴ موضوع مصوب شد و شورای تخصصی ۱۲ شبکه تشکیل شد.
وی با تاکید براینکه بحث شبکهسازی ابزاری برای توانمندسازی تخصصی سازمانهای مردمنهاد جوانان به شمار میرود، گفت: ایجاد و تقویت همافزایی انجام کارهای قوی در میدان عمل از دیگر رویکردها و هدفهای شبکهسازی سمنها به شمار میرود.
پارسانیا با بیان اینکه وزارت ورزش و جوانان در بحث شبکهسازی سمنها به صورت مستقیم ماموریتی ندارد، گفت: تلاش میشود با شبکهسازی در میدان عمل از توان و ظرفیت مردمی به خصوص جوانان بهرهگیری شود.
وی تصریح کرد: این نهمین اجلاس دبیران استانی سراسر کشور است و تلاش میشود با موضوعهای مختلف تا آخرسال این شبکهها محقق شود.
پارسانیا گفت: انتظار میرود با آموزشهای ارائه شده در پایان این اجلاس دو روزه با همدلی و همفکری به یک برنامه عملیاتی در موضوع پیشگیری از اعتیاد دست یابیم.
وی افزود: یکی از مولفههای کارکردی وزارت ورزش و جوانان، بهرهمندی از پتانسیل سازمانهای مردم نهاد است که توانمندسازی تخصصی آنها در همین راستا در دستور کار قراردارد.
شبکه ملی پیشگیری از آسیبهای اجتماعی با محوریت پیشگیری از اعتیاد یکی از ۱۴ شبکه تخصصی معاونت امور جوانان وزارت ورزش و جوانان است که با هدف توانمندسازی سازمانهای مردمنهاد فعال در این حوزه تشکیل شده است و اجلاسیه سراسری دبیران استانی شبکه ملی پیشگیری از آسیبهای اجتماعی ۱۵ و ۱۶ آذرماه با حضور مسئولان کشوری و استانی، اساتید صاحبنظر و دبیران استانی این حوزه در شهرستان بروجن در حال برگزاری است.