برای کاهش اثر خطرات آلودگی هوا چه غذاهایی مصرف کنیم.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ آلودگی هوا یکی از معضلاتی است که در فصل سرما با آن مواجهه هستیم و تنها راهکار برای مقابله با عوارض آن بر روی سلامتی بدن کاهش التهاب وافزایش دفع مواد سمی استنشاق شده در بدن است که با مصرف غذاهای ضد التهاب و حاوی آنتی اکسیدان ویتامین C میتوانید به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کنید.
بر اساس نظرکارشناسان بهداشت تمام سبزیجات برگدار سبز، پیازچه، کلم سبز، انواع مرکبات، توت فرنگی و گوجه فرنگی منابع مهم ویتامین c هستند.
این کارشناسان معتقدند مصرف سبزیجاتی همچون خانواده کلمها از جمله کلم بروکلی، کلم پیچ و گل کلم، اسفناج، پیازچه و میوههایی از جمله انواع مرکبات و سیب در هوای آلوده بسیار مفید است، زیرا میتواند علائم شبیه به آسم را نیز کمرنگ کند.
همچنین این کارشناسان مصرف شیر در روزهای آلوده هوا را توصیه میکنند و بر این باورند، مصرف لبنیات کافی و غذاهای متنوع سیستم ایمنی بدن را تقویت میکند.
در این روزها همچنین بر مصرف مایعاتی مانند آب که به شست و شوی مسیر تنفس کمک میکند و باعث میشود که تنفس راحت تری داشته باشیم، تاکید شده است.
مصرف میوههای زردتیره و نارنجی تیره همچون هویج، کدو تنبل و خرمالو به دلیل منابع غنی پیش سازهای ویتامین A از دیگر توصیههای کارشناسان بهداشت است.
ویتامین E نیز یک آنتی اکسیدان است که در دانههای روغنی زیاد دیده میشود و معمولاً این ویتامین با مصرف اشکال مختلف روغن در رژیم غذایی روزانه افراد وجود دارد.