مراسم پایانی دومین سوگواره ملی پایتخت موکب ها در اهواز برگزار شد .
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان خوزستان، قائم مقام سازمان تبلیغات اسلامی کشور در این مراسم گفت: پدیده موکبداری الگو و مدلی تعالی یافته از توجه به سالار شهیدان است که به فرهنگی جامع و ماندگار تبدیل شده است و توجه به این الگو میتواند بسیاری از مسایل فرهنگی را حل کند و آسیبهای اجتماعی را میتواند کاهش دهد.
حجت الاسلام روحاله حریزاوی افزود: در حالی که همه سیاستگذاران در حوزه فرهنگی تلاش میکنند تا الگوهایی را برای فرهنگ عمومی وارد گفتمان یک ملت کنند الگوی موکبداری برخواسته از زیارت سالار شهیدان است تبدیل به پدیدهای تاریخی و تمدنی میشود.
وی با اشاره به اینکه خوزستان در زمینههای مختلف فکری، فرهنگی، مذهبی، سیاسی، اجتماعی سرآمد کشور است ادامه داد: عمل و خرد جمعی مردم خوزستان موجب شده تا نام پایتخت موکبها بدون دخالت ارگانهای دولتی به شکل حقیقی و واقعی لایق استان سرافراز خوزستان باشد.
قائم مقام سازمان تبلیغات اسلامی کشور بیان کرد: در دهههای گذشته فرهنگ موکبداری به این شکل شناخته شده نبود اما خلق این فرهنگ تمدنساز توسط مردم خوزستان و عراق شکل گرفت که به پیوند تمدنی بین این ۲ کشور تبدیل شد و الگویی در حال توسعه است.
حمید رضا بهوندی، دبیر دومین سوگواره ملی پایتخت موکبها گفت: در این سوگواره حدود ۳۷۱۰ اثر در بخشهای فرهنگ، رسانه و هنر و در بخشهای مستند، عکس، موبایل، پوستر، نماهنگ و کلیپ به دبیرخانه رسید.
در این آیین از ٢٠ برگزیده در پنج بخش پوستر، مستند، عکس حرفه ای، عکس موبایلی، نماهنگ و کلیپ تجلیل شد.