استاندار گیلان: تسهیلات بانکی تخصیص داده شده به واحدهای تولیدی، صاحبان طرحهای اشتغال زا و مشاغل خانگی باید بیمه نامه داشته باشد تا منجربه اشتغال پایدار شود.
وی با تاکید بر نظارت و بررسی دقیق دستگاهها بر عملکرد دریافت کنندگان تسهیلات افزود: نظارتها بر روند تخصیص تسهیلات بانکی باید به گونهای باشد که موجب تعدیل نیرو و هدر رفت منابع نشود، در غیر این صورت دستگاههای مربوطه باید پاسخگو باشند.
دکتر اسدالله عباسی هماهنگی و همدلی دستگاهها را در تحقق برنامههای راهبردی دولت موثر دانست و از مسئولان خواست اعطای منابع و تسهیلات برای اهداف پیش بینی شده و طرحهای موفق همچون دستگاههای اجرایی صادرات محور، مشاغل خانگی، روستایی، فارغ التحصیلان دانشگاهی، واحدهای دانش بنیان، مددجویان بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی را در اولویت قرار دهند.
استاندار گیلان با قدردانی از همکاری بانکها با دستگاههای حمایتی در پرداخت تسهیلات اشتغالزایی گفت: در بخش مشاغل خانگی، اعتبارات ۱۰۰ درصد به بانکها تخصیص داده شده است، اما بانکها فقط ۳۴ درصد تسهیلات این بخش را به متقاضیان پرداخت کردند که ضروریست این فرایند کوتاهتر و پرداختها تسریع شود.
اسدالله عباسی با تاکید جذب حداکثری اعتبارگفت: اعتبارات سرگردان برای طرحهای معطل در اشتغالزایی نباید وجود نداشته باشد.
استاندار از فرمانداران هم خواست با همکاری و نظارت در پرداخت تسهیلات دقت کنند تا از انحرافات احتمالی برای تبرئه کارفرمایان جلوگیری شود.
همچنین در این نشست برخی از اعضای کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری گیلان، عملکرد خود دررا زمینه ایجاد اشتغال، پرداخت تسهیلات حمایتی و وظایف محوله بیان کردند.
در پایان نیز از ۱۴ نفر از فرمانداران، روسا و مدیران دستگاههای اجرایی و مدیران شعب بانکهای گیلان که براساس شاخصهای مورد نظر، عملکرد بهتری در پرداخت تسهیلات و تسریع در اشتغالزایی داشتند، تجلیل شد.