توافقنامه همکاری معاونت علمی ریاست جمهوری و دانشگاه شهید بهشتی با هدف استفاده از ظرفیتهای دانشکده حکمرانی این دانشگاه در راستای تحقق حکمرانی فناوری و توسعه فناوری امضا شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهوری در آیین امضای توافقنامه همکاری با بیان ایجاد دانشکده حکمرانی دانشگاه شهید بهشتی گفت: مساله حکمرانی و فناوریهای این حوزه یکی از موضوعاتی است که به طور جدی مورد توجه قرار دارد.
روح الله دهقانی افزود: با توجه به توسعه فناوری در همه دنیا و استفاده از ابزارهای فناورانه و در اختیار داشتن دادههای بزرگ، دنیا به سمت وسویی حرکت میکند که از فناوریها در عرصه حکمرانی بهره برده شود.
آقای دهقانی، با اشاره به لزوم ایجاد محلهایی برای تولید دانش، آموزش و پرورش در حوزه حکمرانی و حکمرانان فناور گفت: ترویج و توسعه فناوریهای حکمرانی، طرح، بحث و بسط راهکارهای حکمرانی خوب و چگونگی بهرهمندی از فناوریها در عرصه حکمرانی، از ضرورتهایی است که توسعه فناوریهای حکمرانی را ایجاب میکند.
وی افزود: با همکاری دانشگاه بهشتی و تاکیدی که معاونت علمی بر ضرورت تحقق حکمرانی فناوری و نقش آن در تحقق اقتصاد دانش بنیان دارد، توافق نامهای در راستای حمایت معاونت علمی از ایجاد و راهبری دانشکده حکمرانی این دانشگاه امضا شد تا سال اینده این دانشکده بتواند دانشجو جذب کند و معاونت علمی نیز از تجهیز وتوسعه این دانشکده حمایت میکند.
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهوری با اشاره به حمایت معاونت علمی از توسعه حوزه اندیشهورزی و سیاستگذاری گفت: سهم مشخصی از بودجهها وحمایتهای معاونت علمی به توسعه و گسترش این دو حوزه اختصاص دارد.
وی افزود: همچنین با کمک سایر منابع تعریف شده از جمله حمایتها و ابزارهای ذیل قانون جهش تولید دانشبنیان، اعتبار مالیاتی و سایر تسهیلات، در راستای توسعه حکمرانی خوب به کمک توسعه اندیشهورزی و سیاستگذاری حمایت میکنیم.
گفتنی است، موضوع این توافق نامه، هم افزایی در اشتراکگذاری منابع و استفاده بهینه از ظرفیتهای موجود و توانایی نوآوری و فناوری، علمی، آموزشی و پژوهشی دانشکده حکمرانی دانشگاه شهید بهشتی برای ایجاد الگویی کارآمد از ارتباط دانشگاه با جامعه و ایفای نقشی مؤثر و الهام بخش در حوزه حکمرانی فناورپایه در کشور است.