از ابتدای آذرماه گروه های آموزش دیده تذکر لسانی، کار خود را آغاز کردند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ فرمانده انتظامی استان مرکزی در جلسه مشترک ستاد عفاف و حجاب و امر به معروف و نهی از منکر استان مرکزی موضوع کشف حجاب را پدیده ای نامبارک و ناتوی فرهنگی دانست و گفت: راهکار برون رفت از آن اقدامات فرهنگی است و پیشنهاد میشود مصوبات اسناد بالادستی و ستاد استانی که اجرا نشدند با حضور دستگاه متولی مطرح شوند.
سردار رفیعیکیا افزود: جلسات باید مسئلهمحور باشد و ارزیابی اقدامات توسط دانشگاهها و صداوسیما انجام شود و اگر اقدامی اثربخش نیست متوقف شود.
او با بیان اینکه وضعیت استان نسبت به سایر استانها خوب است پیشنهاد کرد: در حوزه فرهنگی اقداماتی از جمله برگزاری نمایشگاه در کانونهای دارای مشکل انجام شود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی هم گفت: در این حوزه باید همه دستگاهها پای کار بیایند به طوری که در حوزه پارکها شهرداری باید ورود پیدا کند و برای کار فرهنگی باید ابتدا الزامات فرهنگی در بوستان ها ایجاد شود همچنین مراکز گردشگری و میراث فرهنگی هم باید نظارت داشته باشند.
نظری افزود: با توجه به اینکه چیدن میز و صندلی در بیرون از کافیشاپها و قهوهخانهها سد معبر است و شاهد ناهنجاری هستیم باید شهرداری و اصناف پای کار باشند و با اجرای طرحی، افراد را توجیه کنند.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان مرکزی هم گفت: از اول آذر ماه گروههای تذکر لسانی در استان کار خود را آغاز کرده اند و باید توجه کرد که مهارت در تعامل و گفتوگو نیاز به دانایی و آگاهی دارد به همین دلیل آمران به معروف دوره آموزشی دیدند.
حجتالاسلام فرخی افزود: پیشنهاد میشود در حوزه عفاف و حجاب به جای مجازات کیفری از مجازات ارشادی و جایگزین استفاده شود که میتواند منشا تحول باشد.
او گفت: در ارزیابی که از مدارس شد برخی از آنها وضعیت نامناسب دارند که انتظار میرود آموزش و پرورش ورود پیدا کند و در این زمینه تدبیری اندیشیده شود.