رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه نظارت ضعیف را عامل یاس در جامعه بیان کرد و گفت: بخشی از مشکلات امروز جامعه به خاطر ضعف در نظارت است که نتیجه آن از بین رفتن سرمایه اعتماد اجتماعی است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در دیدار رئیس کل بیمه مرکزی د، مسئولیتهای مختلف را فرصتی برای خدمت به مردم عنوان کرد و ابراز داشت: پیامبر اکرم – صلی الله علیه و آله – میفرمایند «مَن فُتِحَ لَهُ بابٌ مِن الخَیرِ فَلْیَنتَهِزْهُ؛ فإنّهُ لا یَدرِی مَتى یُغلَقُ عَنه.» یعنی زمانی که باب خیری به روی شما گشوده شد، از آن فرصت نهایت استفاده را ببرید؛ چرا که نمیدانید این فرصت چه زمانی از شما گرفته میشود.
وی افزود: هر مسئولیت و وظیفهای که داریم، در واقع باب خیری است که باید در آن تمام توان مندیهای خود را به کار ببندیم و تا فرصت داریم به خَلق خدا خدمت کنیم. باید کارهای خوب گذشته را ادامه دهیم و پیوسته به فکر این باشیم که چگونه میتوانیم با برنامه، ابتکار و نوآوری، به مردم خدمت کنیم.
نظارت رکن اصلی فعالیت بیمه مرکزی است
امام جمعه قم در ادامه سخنان خود، نظارت را رکن اصلی فعالیت بیمه مرکزی عنوان کرد و اظهار داشت: عمده کار شما نظارت بر شرکتهای بیمه گذار است. امروزه چتر حمایتی بیمه بر ابعاد مختلف زندگی مردم گسترده است و کسانی که با این صنعت و ساز و کار آن آشنا هستند، میتوانند از آن استفاده کنند.
وی ادامه داد: گستردگی خدمات شرکتهای بیمه نعمت بزرگی است؛ ولی شرط آن نظارت دقیق بر شرکتهای بیمهای است که روز به روز نیز در حال افزایش هستند. البته افزایش این شرکتها خوب است و سبب افزایش امید در جامعه میشود، خصوصا اگر بنای آنها مسابقه در خدمت گزاری باشد.
نایب رئیس مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: بیمه مرکزی باید جایگاه نظارتی خود را تقویت کند. اگر نظارت کم فروغ باشد، امید در جامعه به یأس تبدیل میشود. بخشی از مشکلات امروز جامعه به خاطر ضعف در نظارت است که نتیجه آن از بین رفتن سرمایه اعتماد اجتماعی است. اگر اعتماد از بین برود، امید کم رنگ خواهد شد.
گسترش فرهنگ استفاده از بیمه در گرو عملکرد مناسب شرکتهای بیمهای
وی گسترش فرهنگ استفاده از بیمه در جامعه را در گرو عملکرد شرکتهای بیمهای ارزیابی کرد و افزود: نباید در شرکتهای بیمهای طوری با مراجعه کننده برخورد شود که سبب دلسردی شود. بخشی از فرهنگ سازی استفاده از بیمه، عملکرد شماست. به عبارت دیگر عملکرد بهترین معرف شماست و بخش کوچکی اطلاع رسانی است.
دبیر شورای عالی حوزههای علمیه خاطر نشان کرد: به شرکتهایی مجوز تأسیس بدهید که قابل اعتماد باشند. به عنوان مثال میتوانید در ابتدا یک مجوز فعالیت موقت صادر کنید تا با ارزیابی عملکرد آن شرکت، مجوز نهایی صادر شود.
وی در پایان ضمن آرزوی موفقیت برای فعالین صنعت بیمه کشور، ابراز داشت: رزمنده فقط کسی نیست که در مقابل دشمن سینه به سینه میایستد، بلکه رزمنده کسی است که بسیجی وار، با دلسوزی، کاردانی و مسئولیت پذیری به خدمت میپردازد. هر تلاشی که در اینجا انجام دهید در واقع توشهای است برای آخرت.