سومین همایش ملی نخبگان نیروهای مسلح با محوریت جهاد تبیین در تاکستان برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز قزوین؛ سومین همایش ملی نخبگان نیروهای مسلح با محوریت جهاد تبیین در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی در دانشگاه آزاد اسلامی تاکستان برگزار شد.
سردار عبدالله عراقی رئیس پژوهشکده دفاع مقدس دانشگاه دفاع ملی در این همایش گفت: جنگ جهانی دوم که همه دنیا را درگیر خود کرده بود و جزو منظمترین جنگها بود یک پیشرفت هزار درصدی داشت.
وی افزود: جنگ جهانی دوم بعنوان دروس نظامی در دانشگاهها و دانشکدههای نظامی به افسران نظامی آموزش داده شد.
سردار عراقی گفت: جنگهای آینده و نوظهور تفاوت اساسی با جنگهایی از جمله جنگ جهانی دوم دارد و آن این است که در جنگهای نوین درگیری نظامی وجود ندارد.
وی با بیان اینکه محدوده تهدید جنگ آینده، زمینههای سیاسی، اجتماعی و فرهنگی است گفت: جنگهای آینده حالتی پیچیده دارد و حاصل پردازش ذهن پویای نخبگان است.
وی ادامه داد: جنگهای آینده استفاده از اصول پدافند غیرعامل است.
سردار عراقی گفت: آنچه که در جنگ حائز اهمیت است شیوه و روش جنگیدن است که سبب پیروزی میشود.
وی با بیان اینکه جنگهای آینده کوتاه مدت است افزود: در جنگ نوین، انبوه آتشها کارایی ندارد بلکه دقت و هوشمندی در آتشها پاسخ گوی جنگهای آینده خواهد بود.
محمد امیری مقدم مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان هم گفت: انقلاب اسلامی همواره از ظرفیتهای نخبگان و دانشجویان استفاده میکند و همین موضوع موجب نگرانی و ناراحتی دشمنان به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران شده است چرا که آنان هرگز از توسعه ایران، خوشحال نمیشوند و دوست دارند کشورها همیشه در بردگی آنان باشند.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان ادامه داد: نخبگان چراغهای توسعه و افتخار یک کشور محسوب میشوند و افتخار آفرینی امروز ایران در جهان و کسب رتبههای برتر در حوزههای مختلف در بین کشورهای مدعی جهان، با اهمیت نشان دادن انقلاب اسلامی به این نخبگان، جوانان و ایده پردازان است.
سرهنگ امیری مقدم خاطر نشان کرد: خودباوری و اتکا به پتانسیل داخلی و استفاده از متخصصان و نخبگان از عوامل مهم پیشرفت و بالندگی جمهوری اسلامی ایران است.
علی قاسمزاده رئیس دانشگاه بینالمللی امام خمینی (ره) هم گفت: سیاست وزارت علوم استفاده از ایدهها و طرحهای نخبگان در راستای ارتقای شاخصهای کشور است.
قاسم زاده خاطر بیان کرد: مهارت، پشتکار و برنامه ریزی مهمترین عوامل آغاز یک پروژه و یا یک طرح بزرگ است و سرمایه و اقتصاد در رتبههای بعدی قرار دارند.
رئیس دانشگاه بینالمللی امام خمینی (ره) خاطرنشان کرد: منظور از جهاد تبیین یعنی انعکاس و بازگو کردن دستاوردهای کشور، اما دشمنان با تبلیغات گسترده همواره قصد دارد ناامیدی و یاس را در بین جوانان کشور ایجاد کند.
وی ادامه داد: کشور ما در تولید گیاهان دارویی، داروی ایدز، ساخت پروتز عصبی، تولید پودر استخوان، ایمپلنت چشمی، فناوریهای نانو درجهان رتبه اول را دارد.
عباس ارباب رئیس دانشگاه آزاد اسلامی تاکستان هم گفت: افتخار هر کشوری نخبگان و سرمایههای علمی و پژوهشی آن کشور هستند که میتوانند دروازههای بالندگی و افتخار را به روی کشور بگشایند.
وی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی واحد تاکستان یکی از مراکز علمی معتبر محسوب میشود که ضمن پرورش دانشجویان متخصص و نخبه، از دیگر نخبگان در جهت ارتقا در بخشهای مختلف انواع علوم، با آغوش گرم استقبال میکند.
ارباب ادامه داد: حمایت از نخبگان موجب خنثی شدن تحریمهای دشمنان خواهد بود و باید به منظور تبدیل شدن ایران اسلامی به یک ابرقدرت در همه زمینهها اقدامات مناسب و اساسی در راستای استفاده حداکثری از توان و اندیشه این قشر اثرگذار صورت گیرد.
وی افزود: امروز به برکت مجاهدت علمی جوانان این مرز و بوم، ایران اسلامی بر قلههای افتخار در جهان ایستاده و همه جهانیان متحیر پیشرفتهای علمی و آموزشی جوانان ایران اسلامی هستند.