قرائت سوالات 79 نماينده از رئيس جمهور
علي مطهري نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي به عنوان منتخب سوالکنندگان از رئيسجمهور، سوالات 79 نفر از نمايندگان مجلس از آقاي احمدينژاد را قرائت کرد.
به گزارش خبرنگار واحد مرکزي خبر؛ طبق آيين نامه، مطهري 15 دقيقه فرصت دارد سوالات نمايندگان را مطرح کند.
متن سوالات به اين شرح است:
1- چرا قانون تسهيلات ارزي براي متروي تهران و کلان شهرها و حمل و نقل عمومي ساير شهرها، علي رغم نياز مبرم اين شهرها به روان سازي ترافيک، خصوصا با آغاز هدفمندسازي يارانه حاملهاي انرژي، ابلاغ و اجرا نشده است؟
2- طبق آمار اعلام شده از سوي برخي مسئولين اقتصادي نرخ رشد اقتصادي کشور در سال 1389 حدود چهار و نيم درصد بوده و اگر نرخ اعلام شده از سوي صندوق بين المللي پول را بپذيريم حدود 3 درصد بوده است.
در حالي که طبق برنامه بايد حداقل 8 درصد باشد. آيا اين امر حاکي از ضعف مديريت اقتصادي کشور نيست؟ همچنين با اين نرخ رشد آيا ممکن است يک ميليون و ششصدهزار شغل در کشور ايجاد شده باشد؟
3- در اجراي قانون هدفمندسازي يارانه ها سهم بخش توليد صنعتي و کشاورزي تاکنون به درستي پرداخت نشده و باعث گران تمام شدن هزينه توليد کالا و محصول و آسيب ديدن بنگاههاي اقتصادي گرديده است. لذا با توجه به مطالب فوق چرا دولت مقيد به اجراي قانون مجلس نيست؟
4- مقاومت يازده روزه جنابعالي در مقابل حکم حکومتي رهبر معظم انقلاب اسلامي مبني بر ابقاي حجت الاسلام مصلحي وزير محترم اطلاعات چه توجيهي دارد؟
5- اين سخن جنابعالي که مجلس در راس امور نيست، چه هدفي را دنبال مي کند؟
6- وزير ورزش و جوانان پس از پنج ماه از ابلاغ قانون تشکيل وزارت ورزش و جوانان با نامه اي غيرمعمول به مجلس معرفي شد، آيا اين امر نوعي تلاش براي گريز از اجراي قانون نيست؟
7- مبلغ 1500 ميليارد تومان بودجه ارتقاي شاخصهاي فرهنگي کشور در قانون بودجه سال 1389 چگونه هزينه شده است؟
8- چه ضرورتي وجود داشت که آقاي منوچهر متکي وزير سابق امور خارجه در زمان ماموريت خود به سنگال، عزل شود به طوري که علاوه بر تحقير شخصيت ايشان، نظام جمهوري اسلامي ايران نيز در سطح جهان آسيب ببيند؟
9- چرا جنابعالي با علم به اينکه انتقاد از برخي مجريان قانون «قانون عفاف و حجاب» در رسانه ملي موجب کاهش اقتدار نظام در اين حوزه و بدتر شدن وضع پوشش اسلامي در جامعه خواهد شد، در برنامه زنده تلويزيوني ضمن متهم کردن برخي مجريان اين قانون، برخلاف اجماع فقها بر وظيفه دولت اسلامي در آن مرتبه از امر به معروف و نهي از منکر که نيازمند اعمال قانون است، با اعلام اين مطلب که راه حل اين مسئله منحصر به کار فرهنگي است، از دولت سلب مسئوليت نموديد و پس از مخالفت گسترده مراجع تقليد، ائمه جمعه، علماي بلاد و نمايندگان مجلس با سخنان شما، در مصاحبه زنده تلويزيوني بعدي اعلام کرديد که سخن من همان است که گفتم. اين رفتار شما چه توجيهي ميتواند داشته باشد؟
10- چرا نظريه «ترويج مکتب ايران به جاي مکتب اسلام» را که توسط رئيس دفتر شما بيان شد علي رغم ضديت با مباني انقلاب اسلامي و مخالفت قاطبه مراجع عظام تقليد و علماي بزرگ و دلسوزان نظام، تاييد و بر آن تاکيد نموديد که باعث تنزل جايگاه انقلاب اسلامي و زنده شدن تعصبات قومي در ميان مسلمانان و سوء استفاده مخالفان وحدت اسلامي شديد؟ اصولا چرا از گروه موسوم به «جريان انحرافي» علي رغم هشدار و اعلام خطر علماي بزرگ اعلام برائت نميکنيد بلکه همواره از اين افراد دفاع مينماييد؟
رئيس جمهور يک ساعت فرصت دارد به سوالات پاسخ دهد.