۱۶ میلیون قطعه جوجه ریزی، آبان امسال در مرغداریهای گوشتی استان انجام شد
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: آبان ماه امسال ۱۶ میلیون قطعه جوجه ریزی در مرغداریهای گوشتی استان انجام شد.
محمدمهدی عباس زاده از جوجه ریزی ۱۶ میلیون و ۶۶ هزار و ۳۷۶ قطعهای در مرغداریهای گوشتی استان مازندران آبان ماه امسال خبر داد.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران افزود: برای تامین امنیت غذایی جامعه و تنظیم بازار، آبان ماه امسال ۱۶ میلیون و ۶۶ هزار و ۳۷۶ قطعه جوجه ریزی در مرغداریهای گوشتی و ۲۳۹ هزار و ۳۰۳ قطعه جوجه ریزی در مزارع مرغ مادر گوشتی استان صورت گرفت.
وی ادامه داد: آبان ماه امسال ۴۷ میلیون و ۵۰۰ هزار و ۴۴۹ قطعه جوجه یک روزه گوشتی در کارخانجات جوجه کشی و ۲۳ میلیون و ۳۹۷ هزار و ۱۸۸ قطعه جوجه گوشتی در مزارع مرغ مادر گوشتی استان تولید شد.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران تصریح کرد: پیش بینی میشود با این تعداد جوجه ریزی ۲۹ هزار و ۵۷۹ تن گوشت مرغ آماده طبخ در استان تولید و به بازار مصرف عرضه شود.
وی با بیان اینکه شهرستانهای ساری، آمل و قائم شهر به ترتیب بیشترین میزان جوجه ریزی در واحدهای مرغ گوشتی را داشتند، گفت: شهرستان ساری با ۲ میلیون و ۳۷۵ هزار و ۲۷۰ قطعه رتبه نخست، آمل با یک میلیون و ۹۳۶ هزار و ۲۵۸ قطعه رتبه دوم و قائم شهر با یک میلیون و ۷۲۷ هزار و ۶۷۵ قطعه رتبه سوم تعداد جوجه ریزی را آبان ماه امسال به خود اختصاص دادند و رتبههای بعدی به شهرستانهای نکا، بهشهر، بابل، نور و جویبار تعلق گرفت.
این مسوول تصریح کرد: آمار جوجهریزی گوشتی در آبان ماه امسال به ترتیب در هفته اول ۳.۸ میلیون قطعه، هفته دوم ۳.۶ میلیون قطعه، هفته سوم ۳.۳ میلیون قطعه و هفته چهارم ۴.۱ میلیون قطعه بود.
وی گفت: از این تعداد جوجهریزی انجام شده، سویه راس با تعداد ۸.۵ میلیون قطعه رتبه اول، سویه آرین با تعداد جوجه ریزی ۵.۱ میلیون قطعه رتبه دوم، سویه آربراکرز (آپلاس) با تعداد جوجه ریزی ۱.۳ میلیون قطعه رتبه سوم و سویه کاب با تعداد جوجه ریزی ۴۱۲ هزار و ۷۸۵ قطعه رتبه چهارم را به خود اختصاص دادند.