موسسه نظر سنجی موسوم به اینسا اعلام کرد: هیچ صدر اعظمی در آلمان تا کنون در نظر سنجیهای این موسسه به اندازه اولاف شولتس بد نبوده است.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ موسسه نظر سنجی موسوم به اینسا اعلام کرد: هیچ صدر اعظمی در آلمان تا کنون در نظر سنجیهای این موسسه به اندازه اولاف شولتس بد نبوده است.
نتایج نظر سنجی موسسه اینسا نشان میدهد که محبوبیت اولاف شولتس صدر اعظم آلمان به پایینترین سطح خود رسیده است.
هرمان بینکرت مسئول و کارشناس این موسسه نظر سنجی گفت: اولاف شولتس هیچگاه در نظر سنجیهای این موسسه جایگاه درخشانی نداشت، اما بحران بودجهای دولت ائتلافی باعث شده است تا به دره غم انگیز فقدان محبوبیت نزد مردم سقوط کند.
بحران بودجهای ایجاد شده در آلمان انتقادات شدید علیه دولت ائتلافی آلمان را برانگیخته است تا جایی که مارکوس زودر نخست وزیر ایالت بایرن و از سیاستمداران سرشناس آلمانی پیشنهاد برگزاری انتخابات زودهنگام را برای تغییر دولت شولتس مطرح کرده است.
این بحران پس از آن آغاز شد که دادگاه عالی فدرال آلمان طرحی را که اولاف شولتس برای هزینه کردن ۶۰ میلیارد یورو بودجه اختصاص یافته به کرونا در امور دیگر در نظر داست، غیر قابل قبول اعلام کرده است.
دولت آلمان بر اساس طرح اولاف شولتس، ۶۰ میلیارد یورو باقیمانده از بودجه اختصاص یافته به کرونا در ردیفهای بودجهای سال جاری برای صرف امور تغییرات اقلیمی در نظر گرفته بود که حالا با حکم دادگاه مجبور شده بودجه وزارتخانهها تعلیق کند.
همچنین به خاطر این هرج و مرج بودجهای ایجاد شده، تصویب لایجه بودجه سال آینده آلمان نیز به حالت تعلیق در آمده و انتقادات فراوانی را از طرف احزاب اپوزیسیون متوجه دولت ائتلافی اولاف شولتس کرده است.
هرمان بینکرت مسئول موسسه نظر سنجی اینسا گفت: بودجه ۶۰ میلیاردی که اولاف شولتس تا کنون با اظهارات احساس برانگیزانه اش در شبکههای اجتماعی از آن دم میزد، هیچ سودی نداشته است.
براساس این نظر سنجی اولاف شولتس که در منحنی محبوبیت مقامات آلمانی، از ۲۶ سپتامبر ۲۰۲۱ / ۴ مهر ۱۴۰۲ یعنی انتخابات پارلمانی به بالاتر از ۵۰ امتیاز رسید اکنون به ۳۵.۵ تنزل کرده است و جایگاه او در میان سیاستمداران از لحاظ محبوبیت در رده ۱۷ است.
پیامدهای باقیمانده از دوران کرونا، جنگ اوکراین و بحران انرژی، تورم و سقوط رشد اقتصادی آلمان به عنوان صنعتیترین کشور اروپا و همچنین مهاجرت سرمایه گذاران به خاطر هزینههای بالای مالیات و برق صنعتی در آلمان از جمله بحران هاییست که دولت ائتلافی آلمان از زمان روی کار آمدن با آن موجه شده و باعث کاهش تدریجی محبوبیت اعضای این دولت نزد مردم شده است.