گروهی از بازرسان تعزیرات حکومتی، اداره کل صنعت معدن و تجارت و سازمان جهاد کشاورزی از کشتارگاههای جاهد و پرتو بازدید کردند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، گروهی از بازرسان تعزیرات حکومتی، اداره کل صنعت معدن و تجارت و سازمان جهاد کشاورزی از کشتارگاههای جاهد و پرتو بازدید کردند.
سرپرست اداره کل تعزیرات حکومتی در این بازرسی به حضور دلالان و افراد غیر مرتبط در کشتارگاهها پرداخت و گفت: تمامی افرادی که وارد کشتارگاه میشوند باید پروانه کسب و مجوز بهداشت داشته باشند و همچنین هیچ کالایی از جمله گوشت و آلایشهای دامی مثل کله پاچه، دل و جگرو... نباید بدون فاکتور از کشتارگاه خارج شود.
حسام افزود: دلالان نقش پررنگی در افزایش قیمت گوشت و آلایشهای دامی ایفا میکنند که باید هرچه سریعتر این وضعیت مدیریت شود.
وی به افزایش افسارگسیخته قیمت آلایشهای دامی در هفتههای اخیر پرداخت و گفت: اگر کشتارگاههای استان نقش فعالانهتری در بازار گوشت ایفا کنند و به جای عملیات کشتار، خودشان دام را از دامدار خریداری کنند و پس از ذبح به قصابان تحویل دهند، تا حد زیادی دست دلالان از بازار گوشت کوتاه میشود.