سرپرست جهاد کشاورزی مازندران گفت: عمده شکاف تولید در محصولات کشاورزی استان با توان شبکه مردمی سازی کشاورزی قابل پوشش است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، سرپرست جهاد کشاورزی مازندران در نشست صمیمی با سرگروههای جهادی بخش کشاورزی و دامپروری با اشاره به اینکه در میان ۳ حلقه نوپدید در جهاد کشاورزی استان، حلقه شبکه مردمی سازی کشاورزی علاوه بر تکالیف عملیاتی محرومیت زدایی از روستاها به دنبال شناخت فرصتهای نوظهور و کمتر توجه یافته با حضور در عرصه خواهد بود.
بابک مؤمنی افزود: باتوجه به امکانات معمول نهایتا میتوانیم وظایف روزمره را انجام دهیم، اما اگر دنبال ایجاد تحول هستیم، نیازمند جوشش از درون جریان مردمی بخش کشاورزی هستیم تا ایدههای دانش بنیان و تفکرات کشاورزان پیشرو را بتوان به درون مزارع، باغات و واحدهای مولد رساند.
او با بیان اینکه استفاده از ظرفیت نیروهای در بخش کشاورزی مورد توجه است، گفت: اگر این ظرفیت نگاه بلند اعتقادی را ضمیمه تلاشهای تخصصی کند میتواند اعتماد کشاورز مومن را به اقتصاد پربرکت کشاورزی افزایش دهد.
مومنی افزود: شما میتوانید سرمایههای خرد بخش کشاورزی را نیز در قالب تعاونیهای مردمی تجمیع و در خدمت فعالیتهای پربازده با سرمایههای متوسط و اندک مولد در آورید.
سرپرست جهاد کشاورزی مازندران گفت: شبکه مردمی سازی کشاورزی، بعنوان یک حلقه جهادی-نخبگانی میتواند مسایل و مشکلاترا از بدنه کشاورزان استخراج و پس از تحلیل، به تصمیم سازان و تصمیم گیران جهاد کشاورزی انتقال دهد.
او افزود: کشاورزی باید بالنده، توسعه یافته و پویا باشد، ولی امروز هنوز با جایگاه اقتصادی و مهمتر از آن فرهنگی شایسته خود فاصله دارد.
مؤمنی گفت: به دنبال زدودن غبار محرومیت از چهره بخش کشاورزی هستیم و بخش کشاورزی باید در جایگاه واقعی خود قرار گیرد چراکه کشاورزی مردمیترین بخش نظام و انقلاب است.
سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران افزود: ایجاد نهادها و تشکلهای مردم پایه در حوزههای مختلف بخش کشاورزی یک ضرورت است و گروههای جهادی میتوانند یک سازمان دهی و نظام دهی مطلوبی در این راستا داشته باشند.