ویتامین A و ویتامین B و املاحی مانند کلسیم و منیزیم و فسفر و پتاسیم نیز در پرتقال به مقدار قابل قبولی وجود دارند
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، پرتقال فواید بسیار زیادی برای سلامتی دارد و ضمناً خوش طعم و خوشعطر است.
امتیاز درخشان پرتقال این است که ویتامین C زیادی دارد؛ اما دارای ویتامینهای زیاد دیگری نیز هست.
ارزشهای غذایی پرتقال باعث شده این میوه غذایی مناسب برای تقویت سیستم ایمنی و پیشگیری از برخی از بیماریها باشد. پرتقال خواص آنتیاکسیدانی دارد، مانند باقی مرکبات، و به ما کمک میکند سالخوردگی درونی و بیرونی را به تأخیر بیندازیم.
ضمناً پرتقال میوهای تصفیهکننده بوده و برای پاکسازی کبد و کلیهها و رودهها بسیار ایدهآل است؛ و بالاخره اینکه پرتقال به ما کمک میکند از بدنمان در برابر بیماریهای قلبی و عروقی محافظت کنیم، گردش خون بهتری در بدن داشته باشیم، فشار خونمان را کنترل کنیم و سطح تریگلیسریدهای خونمان را پایین بیاوریم.
پرتقالهای ارگانیک را انتخاب کنید، پرتقالهایی که مطمئن هستید به طور طبیعی و بدون سم و مواد شیمیایی رشد کردهاند. میوهٔ ارگانیک همیشه سالمتر است، خصوصاً اینکه در این راهکار قصد داریم از پوست آن استفاده کنیم.
هروقت از پرتقال ارگانیک استفاده میکنید، توصیه میکنیم پوست آن را دور نیندازید و اگر نمیخواهید در همان زمان آن را مصرف کنید، آن را خشک یا فریز کنید.
چای پوست پرتقال نیز برای کاهش علائم سرماخوردگی و آنفلوانزا مفید است و میتوانید با پوست تازه یا خشکشدهٔ پرتقال ارگانیک چای تهیه کنید
چای پوست پرتقال نیز برای کاهش علائم سرماخوردگی و آنفلوانزا مفید است و میتوانید با پوست تازه یا خشکشدهٔ پرتقال ارگانیک چای تهیه کنید. به هر صورت تمام مواد مغذی و خواص این نوشیدنی گیاهی نصیبتان خواهد شد. عطر پوست پرتقال نهتنها آرامشبخش است؛ بلکه در یک صبح سرد زمستانی واقعاً میچسبد.
دو عنصر جادویی موجود در چای پوست پرتقال، پوست این میوه و دارچین است. همانطور که گفتیم دارچین ادویهای پُرخاصیت است و علاوه بر افزودن طعم و بو، باتوجهبه ویژگیهای آنتیباکتریال و ضدالتهابی که دارد بسیار مفید است.