مدیر عامل مجتمع فولاد مبارکه در مراسم امضای سندهای همکاری توسعه اقتصاد دانش بنیان در حوزه صنایع فلزی و معدنی گفت: از بین ۲۰۰ شرکت دانش بنیان، روی ۲۸ شرکت منتخب در ۵ حوزه سرمایه گذاری کردیم.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا وسیما، محمد یاسر طیب نیا مدیر عامل مجتمع فولاد مبارکه با اشاره به تاریخچه فعالیت این شرکت از دهه شصت تا به امروز و توسعه بهره برداری گفت: با ظرفیت ۱۰۰ درصد کارمی کنیم و مراحل بهره برداری، بومی سازی را پشت سر گذاشتیم.
وی افزود: امروز دهه ۱۴۰۰ بدنبال ارزش افزوده بیشتر هستیم و دستیابی به دستاوردهای جدید و توانایی خلق ارزش افزوده انتظاری است که از طریق نوآوری دنبال میکنیم.
طیب نیا گفت: نیاز به زیر ساخت نوآوری داریم که یکسال و نیم گذشته در این مسیر قدم برداشتیم.
وی در ادامه افزود: میتوانستیم خودمان شرکتهای نوآور تشکیل دهیم یا اینکه با نوآوری باز به شرکتهای دانش بنیان اعتماد کنیم. ما راه دوم را برگزیدیم.
طیب نیا گفت: شعار ندادیم سرمایه گذاری خطرپذیر را شروع کردیم و به زودی یکپارچه کردن شرکتهای فناور را آغاز میکنیم.
وی افزود: این حرکت راهبردی است، از بین ۲۰۰ شرکت دانش بنیان روی ۲۸ شرکت منتخب در ۵ حوزه سرمایه گذاری کردیم.
همچنین، موثقی نیا، رئیس ایمیدرو وزارت صمت گفت: برای رشد فزاینده نمیتوانیم به روشهای سنتی اتکا کنیم و باید به نهضت نوآوری بپیوندیم.
علی آبادی وزیر صمت خطاب به دو شرکت حاضر گفت: دنیا در حال تحول و آینده رسیده است و شما باید به سمت هوشمندی بروید.
وی با بیان اینکه هوشمندی یعنی نوآوری و حضور در بازار، ما باید صنایع کوچک فناور را به صنایع بزرگ پیوند دهیم. افزود: حل مساله کافی نیست، باید آینده را خلق کرد.
معاون علمی فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری در ادامه این مراسم در سخنانی با تشکر از نمایندگان مجلس در تصویب قانون جهش گفت: از ۲۶ طرح فولاد مبارکه، ۲۱ طرح با اعتبار ۸۶۰ میلیارد تومان تایید اعتبار فناوری گرفته و به شرط تحقق ۴۰۰ میلیارد تومانش شامل معافیت مالیاتی خواهد شد.
وی افزود: ۵ قرارداد هوشمند سازی هم با شرکت مس و تکمیل نیازهای فناورانه امضا میشود.