معرفی برگزیدگان نخستین جشنواره سیمرغ در مشهد
مراسم اختتامیه نخستین جشنواره سیمرغ (نقش عروسک در اشاعه فرهنگ مبتنی بر شخصیتهای شاهنامه) با ۱۳ اثر برگزیده، در فرهنگسرای کودک و آینده مشهد برگزار شد.
پروانه بهرام پور با موضوع گذر سیاوش از آتش و زال، پروین قهرمانی نژاد با موضوع اسب سیاه، عاطفه خالصی فر و فائزه زرغانی با موضوع هفت خوان رستم، یوکابد زنگنه با موضوع زن و جادوگر و ریحانه و فرهانه شریفی با موضوع دیو سپید در بخش شایسته تقدیر به عنوان منتخب مشخص شدند.
همچنین مژگان شمیمی با عنوان اسب چوبی، فرزانه غلامی با موضوع گرزآفرید و مرضیه حزیره با موضوع تئاتر کاغذی در بخش نمایش برگزیده شدند.
در بخش بازی نیز زهر بابایی با عنوان رستم و سهراب و تهمینه، سمیه نخعی با عنوان پازل شخصیتهای شاهنامه و مهناز اکبرزاده با اثر دستکش رستم، به عنوان برگزیده معرفی شدند.
فاطمه قدرتی با عنوان سهراب و گردآفرید و سحر میرزاده با عنوان دیو سپید و فرانک نیز برگزیده بخش دکوراتیو شدند.
معاونت اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد با همکاری جمعی از هنرمندان و علاقهمندان به هنر عروسکسازی، جشنواره ساخت عروسکهای شاهنامه را به مناسبت بزرگداشت ابوالقاسم فردوسی برگزار کرد.
این جشنواره با هدف ترویج و ارتقای هنر و مهارت در طراحی و ساخت عروسک و معرفی و ارائه عمومی آثار برگزیده، برگزار شد، همچنین فرصتی برای هنرمندان و علاقهمندان به ساخت عروسک بود تا مهارت خود را به نمایش بگذارند و با بیان شخصیتهای شاهنامه در غالب عروسکها، از غنیترین ارزشهای فرهنگی و تاریخی شهر مشهد استفاده کنند.