معاون وزیر صمت در ساوه: مقاومت تولیدکنندگان را در حفظ مزیتهایشان قبول داریم.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ معاون صنعت وزیر صمت در حاشیۀ بازدید از دو واحد صنعتی در ساوه گفت: افزایش قیمت گذاری کالاهای ایرانی در بورس که از مواهب داخلی استفاده میکنند، پذیرفتنی نیست.
برادران افزود: ایجاد مشکل برای تولیدکنندگان در این حوزه، موجب آسیب در ادامۀ زنجیره و از دست دادن مزیتهای تولید خواهد شد و مقاومت تولیدکنندگان را در حفظ مزیت هایشان قبول داریم.
او اضافه کرد: در هر قسمت از زنجیره باید سود منصفانه و معقول خود را داشته باشد و کمترین فشار به لایهی بعدی داشته باشد.
معاون وزیر صمت در خصوص تخصیص ارز به واحدهای تولیدی کشور نیز گفت: روند تخصیص ارز در هفت ماه ابتدای سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل شش رشد درصد داشته که بیانگر آن است که برای واحدهای صنعتی ارز مناسبی تخصیص یافته است و این در حالیست که رشد تولید بیش از این رقم بوده است.
برادران عنوان کرد: این رشد از محل داخلی سازی اقلامی که در سال گذشته وارد میکردیم و امروز بجای تخصیص ارز به این کالاها، به داخلی سازی و تولید آنها پرداختیم.
او ادامه داد: در هفت ماه سال جاری ۲۷.۳ میلیارد دلار تخصیص ارز به واحدهای تولیدی در کشور اختصاص یافته که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته که مبلغ ۲۶.۲ میلیارد دلار بوده، حدود شش درصد افزایش داشته است و برای امسال هدف گذاری مبلغ ۴۳ میلیارد دلار پیش بینی شده که تاکنون ۲۷.۳ محقق شده است.
همچنین معاون صنعت وزیر صمت از دو واحد مونتاژ لوازم خانگی و واحد تکمیل زنجیره غذایی تولید روغن در شهر صنعتی کاوه بازدید و از نزدیک در جریان مسائل و مشکلات صنعتگران قرار گرفت.