مدیرکل مدیریت بحران استان می گوید: ۴۴ درصد از مساحت استان زنجان در پهنه با خطر بالای زلزله قرار دارند.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری صدا و سیمای زنجان ؛مدیرکل مدیریت بحران استان زنجان آمادگی برای مواجهه با بحرانها را در استان قابل قبول دانست و گفت: ۴۴ درصد از مساحت استان زنجان در پهنه با خطر بالای زلزله، ۴۸ درصد در پهنه با خطر متوسط زلزله و فقط ۸ درصد از مساحت استان در پهنه با خطر پایین زلزله قرار دارد، ضمن اینکه دو گسل بزرگ با نامهای گسل شمالی و گسل سلطانیه، تهدید کننده شهر زنجان هستند.
بابایی، جایگاه ایران در تنوع بحران را پنجم اعلام کرد و گفت: تلفات انسانی حوادث در ایران بالا و حدود ۶ برابر این موارد در دنیا است.
مدیرکل مدیریت بحران استان زنجان به قرار گرفتن ۶۶ درصد مساحت کشور در محدوده گسل اشاره و تصریح کرد: در این میان محدوده استان زنجان دو گسل بزرگ دارد و چگونگی ساختوسازها برای مقابله با این گسلها باید از متولیان امور پیگیری شود.
وی با تأکید بر مهم بودن امر آموزش در افزایش آمادگی مواجهه با بحرانها و همچنین تمرین رویارویی با حوادث گفت: در برخی مواقع به دلیل آشنا نبودن و یا نبود با مفهوم بحران، از مسائل کوچکی مانند آبگرفتگی معابر بهعنوان بحران نامبرده میشود.
بابایی آمادگی برای مواجهه با بحرانها را در استان قابلقبول دانست و گفت: ۴۴ درصد از مساحت استان زنجان در پهنه با خطر بالای زلزله، ۴۸ درصد در پهنه با خطر متوسط زلزله و فقط ۸ درصد از مساحت استان در پهنه با خطر پایین زلزله قرار دارد، ضمن اینکه دو گسل بزرگ با نامهای گسل شمالی و گسل سلطانیه، تهدیدکننده شهر زنجان هستند.
مدیرکل مدیریت بحران استان زنجان میزان بافت فرسوده استان را یک هزار و ۲۰۰ هکتار اعلام کرد و افزود: یادمان باشد، بافت فرسوده تابآوری پایینی در مقابل زلزله دارد که راهکار آن ارائه مشوقهایی برای بازسازی و نوسازی این بافت است، ضمن اینکه ۱۵۳ روستا با ۱۸ هزار و ۷۳۴ واحد مسکونی در حریم گسل قرار دارند.