برداشت زعفران از ۱۰۰ هکتار سطح زیرکشت این محصول در شهرستان خمین آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ مدیر جهاد کشاورزی خمین پیش بینی کرد: امسال ۵۰۰ کیلوگرم زعفران مزارع زیر کشت این شهرستان برداشت شود.
احمدرضا جعفری گفت: متوسط تولید این محصول از هر هکتار پنج کیلوگرم است و امسال ۵۰۰ کیلوگرم طلای سرخ در این شهرستان برداشت میشود.
او افزود: زراعت این محصول در هر هکتار سه فرصت شغلی ایجاد کرده و در مجموع ۳۳۰ بهرهبردار و کارآفرین در شهرستان خمین به زراعت زعفران مشغولند.
شهرستان خمین در تولید زعفران جایگاه نخست را استان مرکزی دارد و با داشتن خاک مستعد و آب و هوای نیمه گرمسیری، زمستان ملایم و تابستان گرم و خشک، محل مناسبی برای زراعت و تولید این محصول است.
مدیر جهاد کشاورزی خمین گفت: زعفران این شهرستان با توجه به نوع خاک و شرایط آب و هوایی از نظر عطر، رنگ و طعم کیفیت بالایی در کشور دارد.
زعفران از محصولات مقاوم به خشکی است که در سالهای اخیر کاشت آن در خمین به خصوص در بخش مرکزی آن که با کمآبی دست و پنجه نرم میکند، ترویج شده است.