مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان : در بارندگی اخیر در مجموع در ۶۱ نقطه آبگرفتگی کاسهای و ماندآب ایجاد شد که ماندآب در همه نقاط به جز دو سه نقطه در سه چهار ساعت اولیه برطرف شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان خوزستان، محمدرضا کرمینژاد در نشست ستاد مدیریت بحران خوزستان اظهار کرد: جلسه ستاد مدیریت بحران در خصوص آبگرفتگیهای قبلی و آبگرفتگیهای آتی برگزار شد. خوشبختانه امسال اوضاع آبگرفتگیها بسیار بهتر شده است و خیابانهایی که در گذشته دچار آبگرفتگی فراوان بودند، امسال اصلاً آبگرفتگی نداشتند.
وی افزود: سال گذشته در مناطقی از جمله کمپلوی جنوبی، میدان خرداد، خیابان انقلاب، خیابانهای کروشات، عین دو و کوی سیاحی آبگرفتگی طولانی مدت رخ میداد، اما در بارندگی اخیر یک دقیقه آبگرفتگی نیز در این مناطق رخ نداد و این شرایط نشاندهنده کارهای انجام شده است و همچنان این کارها ادامه دارند.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان گفت: در پی بارندگی اخیر یک سری آبگرفتگی در سطح شهر اهواز داشتیم. در مجموع در ۶۱ نقطه آبگرفتگی کاسهای و ماندآب ایجاد شد که ماندآب در همه نقاط به جز دو سه نقطه در سه چهار ساعت اولیه برطرف شد.
وی بیان کرد: آبگرفتگی حدود ۵۰ نقطه در ساعات اولیه دفع شد. کار در این نقاط انجام شده، اما با توجه به اینکه شدت بارندگی در مدت زمان کم، زیاد بود ماندآب رخ داد. عمده این آبگرفتگیها در سه چهار ساعت اولیه تخلیه شد و در نقاط باقیمانده هم کارهایی انجام دادیم تا این وضعیت کمتر تکرار شود.
کرمینژاد عنوان کرد: گرفتاری اصلی ما در دو سه نقطه بود که در این نقاط ریزش خطوط رخ داده بود. روز گذشته مشکل در این نقاط رفع شد. در ایستگاه پیچ وار و صنایع فولاد هر چند دو برابر سال گذشته پمپگذاری کردیم، اما منبع تخلیه آب مقداری ضعیف است. به دلیل اینکه در طول سال گذشته آبی که به مناطق دیگر میریخت را به سمت این تصفیهخانه منتقل کردیم حجم ورودی به این ایستگاه دو تا دو و نیم برابر شده است.
وی افزود: در این راستا پمپ جدیدی خریداری شده است و امروز نصب میشود و با راهاندازی آن حدود یک مترمکعب بر ثانیه بر حجم تخلیه آب افزوده خواهد شد. هشت پمپ قدرتمند نیز خریده شده که دیشب از تبریز ارسال شدهاند و امشب به اهواز میرسند و نصب میشوند تا اوضاع دفع آبهای سطحی بسیار بهتر از بارندگی اخیر شود.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان بیان کرد: مشکلات و موانعی داریم؛ اجرای شبکه فاضلاب ۶۱ درصد پیشرفت فیزیکی دارد که باید به صددرصد برسد. ، در نقاطی که شبکه اجرا شده است اصلاً مشکلی نداشتیم و در نقاطی که شبکه اجرا نشده است نواقصی داریم که به مرور و مرتب در حال کارکردن و رفع این نقاط هستیم. قطعاً در بارشهای بعدی این مسائل بسیار کمتر و کمتر خواهد شد.